Håndballens dag ble en knallsuksess

Forrige lørdag arrangerte håndballgruppa Håndballens dag på idrettsplassen. Det ble en suksess og alle deltakere, foreldre og arrangører skinte om kapp med sola.

Lørdag den 19.aug feiret håndballgruppen Barkåker Idrettsforenings 100 års jubileum, og det ble et flott ute-arrangement med strålende vær og god stemning blant alle som var til stede. Vi hadde ca 150 håndballspillere fra 5-12 år i aksjon og det var aktiviteter som alle kunne delta på, både på håndballbanene og utenfor.

Det ble spilt 18 kamper på kunstgressbanen som var omgjort til håndballbaner for denne dagen.  I tillegg til håndballkampene var det mulighet til å sjekke skuddhastighet med fartsmåler, tautrekking, natursti med håndballtema, presisjonsskyting mot mål. Alle barn som deltok aktivt på arrangementet ble premiert med medaljer som den kjente håndballspilleren Thea Mørk fra Larvik håndballklubb delte ut.

Vi var så heldig at Thea kunne være sammen med oss og spre ekte håndballglede denne dagen. Og det er vel ikke en eneste t-skjorte eller shorts som ikke fikk en autograf på seg i løpet av arrangementet.

Håndballgruppen er kjempefornøyd med håndballens dag og håper at alle som var innom også hadde det like fint som oss.

Bildene under er tatt av Jon Wesnes.

Hilsen Kristine Indresand
Leder Håndballgruppa

   

Felles oppvarming er gøy!

    

Fra Innmasjen

Kristine og Thea

   

     

Ikke noe å si på innsatsen

Premieutdeling for de aller minste med Thea      

Hoppeslott er populært

 

 

 

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift