ALAG: Viktig borteseier

Austrått tok en svært viktig seier, da vi mandag vant 4-2 mot bunnlaget Avaldsnes.

Avaldsnes - Austrått 2-4 (1-2)

Mål: Vegar Holmen 2, Jørn Hagen og Arne Rasmussen

Rødt kort: Øyvind Hebnes

Sjanser: 6-10

Lag: Simon Hana, Yngve Hagen, Arne Rasmussen, Øyvind Hebnes, Jørn Hagen, Eivind Eriksen (Roger Gimre inn 75), Joakim Pedersen (Gaute Tønnessen inn 85), Eirik Stokka, Sigurd Gjerde Arnesen (Junet Hassan inn 45, Vegar Holmen inn 80), Erik Tengs Pedersen (Morten Strusshamn inn 90), Vegar Holmen (Sigurd Gjerde Arnesen inn 65, Atle Skjæveland inn 70)

5 poeng: Vegar Holmen

4 poeng: Jørn Hagen

3 poeng: Eirik Stokka

2 poeng: Arne Rasmussen

1 poeng: Erik Tengs Pedersen

I årets første kamp knuste vi et svært redusert Avaldsnes med 8-0, men visste det ikke ble like enkelt i Nordfylket og var innstilt på hard jobbing for å sikre årets andre borteseier.

Kampen startet perfekt da vi tok ledelsen etter snaut tre minutter. Sigurd Gjerde Arnesen ble spilt igjennom, keeper reddet skuddet, men Vegar Holmen var på plass på returen og satte inn 1-0. De første 10-15 minuttene var meget bra fra vår side og det snek seg kanskje inn en følelse av at dette skulle gå like mye på skinner som i hjemmekampen ? Utover omgangen kom hjemmelaget mer med i spillet og etter drøyt 20 minutter var utlikningen et faktum på et fint langskudd.

Like før pause tok vi ledelsen igjen. Et flott skudd av venstreback Jørn Hagen føk inn i hjørnet og 2-1 ledelse til pause.

2. omgang fikk en like god start som den første, med scoring etter tre minutter. En uheldig klarering etter corner ble satt kontrollert i mål av Arne Rasmussen og 3-1. Det første kvarteret av omgangen hadde vi flere muligheter til å punktere kampen, men som i første omgang lot vi etterhvert hjemmelaget overta en del av initiativet.

Med 20 minutter igjen ble det plutselig full kamp igjen. Kommunikasjonsvikt i laget endte med at en Avaldsnes-spiller plutselig var helt alene på tilnærmet åpent mål. Øyvind Hebnes felte spilleren, dermed rødt kort, straffespark og 2-3 redusering.

Vertene pumpet mye opp og resten av kampen ble en forsvarskamp for vår del. Vi forsvarte oss imidlertid godt og bortsett fra en kjemperedning av Simon Hana på et langskudd, skapte ikke Avaldsnes de store sjansene. Tre minutter på overtid falt avgjørelsen da vi kontret, og Eirik Stokka satte opp Vegar Holmen til 4-2. Et par sleipe dragninger og nydelig mål av banens beste mann førte naturlig nok til ville jubelscener blant de i Austrått-kostyme.

Allerede på torsdag er Djerv 1919 motstander på Iglemyr. Djerv er et av lagene som ligger sammen med oss i en haug på nedre halvdel og vi ser for oss en spennende og intens kamp, der vi skal prøve å revansjere vårens 1-5 utskjemming mot samme lag i Haugesund.

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement eller reise? I AIL skal vi alltid bruke:

 

Kontroll på treninger og kamper?

   

 

Følg oss på Facebook

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 14000
Ubetalt antall: 70
Betalt beløp: 129400
Betalt antall: 641
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift