Nikola Trajkovic klar som Fløytrener

Nikola før dagens trening sammen med Bård Georg Karlsen og Gunnar Martinsen i Sportslig utvalg

Fløy IL er meget fornøyd med å kunne presentere Nikola Trajkovic (36) som trener for Fløy etter at Mattias Andersson ble klar som Arendal-trener tidligere i uka. Nikola har vært rundt laget under Mattias, og spillerne er meget fornøyd med at Nikola kan videreføre og utvikle spillestilen som Mattias innførte.

Nikola har en meget allsidig og god bakgrunn som spiller, og har UEFA-A lisens som trener. Han vokste opp i Beograd i tidligere Jugoslavia. Oppveksten var preget av krigen, men fotballen preget også store deler av oppveksten. Han startet som ung i klubben Cukaricki som var i øverste divisjon i Jugoslavia. Sin første profesjonelle kontrakt fikk han i Vojvodina, hvor han var i tre år. I denne perioden spilte han fast på U-21 landslaget. Videre spilte han for Zeta i Montenegro der han i 2004 ble kåret til beste spille i serien fra sin midtbaneposisjon. Deretter gikk turen til storklubben Røde Stjerne der det på tre år ble to serie- og cupmesterskap. Han har to A-landskamper for Serbia Montenegro.

Etter dette fulgte et opphold i Hellas der han spilte for Thrasyouvolus i øverste divisjon, før han endte sin spillerkarriere i Gyør i Ungarn, der han var i fem år. Der traff han også Katrine Lunde, som er klar for Vipers kommende sesong. Dette førte ham til russiske Rostov, der han var i trenerteamet til Rostov U-23 som sist sesong spilte i Champions League både med A-laget og U-23.

Nikola er en hardt arbeidende trener som først og fremst har som mål å få Fløy opp i PostNord-ligaen til neste sesong. Han ønsker å behandle spillerne med respekt samtidig som han legger vekt på disiplin for å kunne nå målene for laget og hver enkelt spiller. Han har et sterkt ønske om å bidra til at unge spillere i klubben kan jobbe med henblikk på å komme på A-laget dersom motivasjonen for dette er til stede."Alt er mulig", dersom den enkelte spiller virkelig arbeider hardt nok, og har disiplin til å kunne gjennomføre dette.

Vi ønsker Nikola velkommen i Fløy !

Sør Cup - Fotballfestivalen på Sørlandet

Liga Sponsor

Hovedsponsor

Gullsponsorer

 

   

 

       

 

   

 

   

 

Sølvsponsorer

 

 

 

   

 

    

Bilderesultat for møbelringen logo

Bronsesponsorer

 

   

 

 

Fløy Sport

Fløy har sin egen sportsbutikk. Trykk på logen for mer informasjon..

Kontingent og Treningsavgift

Kontigent og treningsavgift er blandt våre største inntektskilder. Du hjelper oss ved å betale innen fristen, så slipper vi å måtte purre. Husk også at forsikringen på den enktelte spiller forutsetter at kontigenten er betalt. 

Grasrotandelen

<!-- Statistikk start -->

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes"  src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/stats-iframe?title=lowercase#receiver=975644448" width="550"> </iframe>

<!-- Statistikk stopp -->

 

 

 

 

 

 

Spillersponsor

Deres Logo

Sponser Spiller nr 1
Henrik Marcussen, Keeper

Her kan dere støtte
Fløy og spilleren ved
å være spillersponsor!

Ta gjerne kontakt på post@floy.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift