Sogndal-duo til Fana

Stortalentene Edin Øy og Tomas Totland kommer på lån fra Sogndal første halvdel av sesongen.

Fana IL Fotball er glade for å kunne meddele at Edin Øy og Tomas Totland skal ha spille hjemmekamper på Nesttun Idrettsplass første halvdel av sesongen.

Edin Øy er et nytt bekjentskap i Fana IL Fotballs røde- og hvitstripede drakt. Unggutten fra Årdal er en klok fotballspiller med godt blikk for spillet og gode basisferdigheter. Med store ambisjoner og fokus på videre utvikling styrker Øy både konkurransesituasjonen og treningskulturen i klubben. På tross av sin unge alder kan stortalentet skilte med lang fartstid i seniorfotballen med spill for Årdal, Førde og Sogndal. Midtbanespilleren har dessuten spilt med flagget på brystet for Norges G18-landslag.

Totland er på sin side et velkjent ansikt i Fana IL Fotball. Etter å ha vært på flere referanseopphold i Sogndal imponerte stortalentet våre venner i Sogn og Fjordane såpass mye at klubbene ble enig om en overgang i januar. Den dedikerte unggutten har de siste månedene vist seg fint frem i Sogndal-drakt samt fått sin landslagsdebut. Utlånsavtalen er allikevel kommet i stand for å ivareta spillerens videre utvikling med fine utfordringer 2. divisjon denne våren.

Utlånsavtalene er dermed siste skudd på stammen i et meget godt samarbeid med Sogndal gjennom flere år. Fana IL Fotball vil i denne forbindelse trekke frem Sogndal som har vært svært tydelig på at spill for Fana som utviklingsklubb er en meget god investering og et riktig steg for spillerne mot toppfotballen.

Fana IL Fotball ønsker Edin og Tomas velkommen til klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift