Treningskamp i Sørlandshallen onsdag 15.02: Fløy - MK : 2-0 (1-0)

Henrik Andersen og Christian Tveit scoret målene, mens Øyas unggutter (bildet) Pelle Sigurdsen og Mathias Grundetjern fikk sin debut på A-laget

Våre fulgte opp lørdagens 2-1 over Jerv med seier over MK i onsdagens treningskamp i Sørlandshallen. Fløy tok umiddelbart initiativet i kampen og dominerte første 25 minutter totalt med fin agressivitet og konstruktivt spill. Dette resulterte i 4-5 store sjanser uten at ballen ville i mål. Det ble ikke scoring før Henrik Andersen vant ballen og løsnet et skudd som MK-keeperen ikke fikk stoppet. Magnus Hallandvik var sist på ballen, men den var nok over streken før Magnus skjøt.

Mot slutten av omgangen mistet våre gutter noe av trykket samtidig som de slet med å få rytme i spillet. MK hadde et par sjanser som med litt hell kunne resultert i scoring.

Andre omgang fortsatte litt som første omgang sluttet. Mange bytter samt litt ukonsentret spill førte til at man bare unntaksvis spilte seg til store sjanser denne omganen, men det skal også sies at MK i denne omgangen ikke spilte seg til noen sjanser. Mot slutten av kampen la Christian Tveit på til 2-0 etter et glimrende frispark fra Marius Johansen.

Den samme Marius Johansen spilte en meget bra første omgang og var alt i alt Fløys beste. Mathias Laudal var stødig midtstopper, og hadde flere glimrende crossere, spesielt i første omgang. Ellers hadde Fredrik Karlsen et friskt innhopp på backplass. Ellers gledelig at Øyas unggutter Pelle Sigurdsen og Mathias Grundetjern fikk sin debut på A-laget. Omba Kanda Kanda, som bl.a har spilt i Arendal, prøvespilte på stopperplass.

 

Onsdag er det klart for treningskamp mot Mandalskameratene om måtte ned på nivå fem etter forrige sesong. MK satser på å bygge opp et slagkraftig mannskap, og har så langt i treningskampene slått Hægebostad 2-0 og spilt uavgjort 1-1 mot Vigør.  Laget trenes av Per Gunnar Laudal, far til Mathias !

Våre gutter hadde ei rolig økt i dag etter lørdagens gode kamp mot Jerv. John Olav Norheim, Magnus Ask Mikkelsen,William Okalla og Henrik Dahlum spiller ikke på grunn av skader. Dessuten var det et par/tre av spillerne som sliter med småskader/sykdom.  Pelle Sigurdsen er tatt ut i troppen. Han har gledelig meldt overgang fra IK Start. Kommer tilbake med mer om dette.

Fra G-19 er følgende tatt ut ut i troppen: Mathias Grundetjern, Erik Bauge, Iva Barobe.

Sør Cup - Fotballfestivalen på Sørlandet

Liga Sponsor

Hovedsponsor

Gullsponsorer

 

   

 

       

 

   

 

   

 

Sølvsponsorer

 

 

 

   

 

    

Bilderesultat for møbelringen logo

Bronsesponsorer

 

   

 

 

Fløy Sport

Fløy har sin egen sportsbutikk. Trykk på logen for mer informasjon..

Kontingent og Treningsavgift

Kontigent og treningsavgift er blandt våre største inntektskilder. Du hjelper oss ved å betale innen fristen, så slipper vi å måtte purre. Husk også at forsikringen på den enktelte spiller forutsetter at kontigenten er betalt. 

Grasrotandelen

<!-- Statistikk start -->

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes"  src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/stats-iframe?title=lowercase#receiver=975644448" width="550"> </iframe>

<!-- Statistikk stopp -->

 

 

 

 

 

 

Spillersponsor

Deres Logo

Sponser Spiller nr 1
Henrik Marcussen, Keeper

Her kan dere støtte
Fløy og spilleren ved
å være spillersponsor!

Ta gjerne kontakt på post@floy.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift