Hansson klar for Fana

Patrik Hansson blir ny hovedtrener for Fana IL Fotballs herrelag.

Som en følge av Rune Vindheims sykemelding har Fana IL Fotball måtte se seg om etter en solid erstatter. Klubben er i denne anledning svært glad for å kunne annonsere at Patrik Hansson skal lede herrelaget de kommende sesongene.

Svenske Hansson kommer opprinnelig fra Växjö, men kom til Bergen allerede i 1991 som spiller i Sportsklubben Brann, før han etterhvert gikk over i en rolle i utviklingsavdelingen. I en årrekke var Hansson også en viktig brikke rundt a-laget på Stadion før nye utfordringer med Nanne Bergstrand som hovedtrener stod for tur på andre siden av riksgrensen. Duoen var først i Kalmar for deretter å slå følge til Hammarby hvor de løftet Stockholms-klubben fra å være en middelhavsfarer i Superettan til å bli et stabilt lag i Allsvenskan.

Det er med andre ord en stor trenerkapasitet som nå slutter seg til Fana IL Fotballs arbeid med å bygge klubb. Hansson vil som hovedtrener ivareta og videreutvikle vår identitet og profil med fokus på å drive spillerutvikling på høyt nivå. Fana IL Fotball strever som kjent etter å skape en bunnsolid fotballutdanning fra man er seks år til seniornivå. Her vil Hansson med hardt arbeid, lange erfaring, UEFA Pro-lisens og tilhørende kompetanse passe perfekt inn i vår måte å drive klubb på.

Fana IL Fotball ønsker Patrik velkommen til klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift