Tommy Taylor slutter i Fløy.

Kombinasjon av familiære årsaker og sportslige resultater. Tommy her til høyre sammen med Svein Rønjum og Morten Halvorsen etter dagens kamp. Foto: www.fvn.no

Etter et møte med Tommy Taylor ble det klart at Tommy slutter i Fløy med virkning etter dagens kamp. Tommy har en syk mor i England, og sammen med manglende resultater gjorde dette at Tommy og klubben valgte å avslutte arbeidsforholdet.

Det har vært en glede å samarbeide med West-Ham legenden siden fjorårssesongen. Tommy fikk lite tid i sesongforberdelsene i fjor, og det endte som kjent med at vi reddet plassen med knapp margin etter en god start og sterk avslutningen på sesomgen. Tommy har en personlighet alle som har jobbet nært med ham har lært å sette pris på. Godt humør, fotballkyndighet, alltid tid til en prat og stor tilpasningsdyktighet, er alle gode egenskaper for en trener. Derfor er nok bildet sammensatt av hvor ansvaret for de manglende resultatene ligger.

Dette må vi som klubb ta med i vurderingene i arbeidet med å skaffe ny trener, og hva vi som klubb må gjøre for å danne det rette grunnlaget for å kunne holde oss på det nivået vi er.  Vi vil ønske Tommy og kona Patricia all mulig lykke til i framtiden, og vi vil takke en ekte gentleman for innsatsen som er lagt ned.

 

Sør Cup - Fotballfestivalen på Sørlandet

Liga Sponsor

Hovedsponsor

Gullsponsorer

 

   

 

       

 

   

 

   

 

Sølvsponsorer

 

 

 

   

 

    

Bilderesultat for møbelringen logo

Bronsesponsorer

 

   

 

 

Fløy Sport

Fløy har sin egen sportsbutikk. Trykk på logen for mer informasjon..

Kontingent og Treningsavgift

Kontigent og treningsavgift er blandt våre største inntektskilder. Du hjelper oss ved å betale innen fristen, så slipper vi å måtte purre. Husk også at forsikringen på den enktelte spiller forutsetter at kontigenten er betalt. 

Grasrotandelen

<!-- Statistikk start -->

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes"  src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/stats-iframe?title=lowercase#receiver=975644448" width="550"> </iframe>

<!-- Statistikk stopp -->

 

 

 

 

 

 

Spillersponsor

Deres Logo

Sponser Spiller nr 1
Henrik Marcussen, Keeper

Her kan dere støtte
Fløy og spilleren ved
å være spillersponsor!

Ta gjerne kontakt på post@floy.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift