Molde 2 - Herd 3-2

En meget god 2. omgang av gutta mot divisjonens beste hjemmelag holdt nesten til poeng lørdag. Øyvind Hagen og Parfait Bizoza scoret Herd sine mål. Les mer..

Oppdatert adelskalender A-lag kvinner

Linda Hovde topper fortsatt (175 kamper) - Martine Ellefsen med 100 kamper. Les mer

Herd - Ullern 2-0

Det var et fokusert og godt forberedt Herd-lag som tok tre viktige poeng hjemme mot Ullern. Gutta viste at de hører hjemme i Norsk Tipping Ligaen, men det gjelder å gjenskape prestasjonene videre med lagmoral i bunn. Bendik Mathiesen og Martin M. Breivik scoret målene for Herd. Les mer..

Trivsel i egen klubb - spørreundersøkelse

Klubben gjennomførte i sommer en undersøkelse om trivsel. Mye positivt, og flere ting vi kan jobbe med fremover. Les mer

Herd-Ullern i morgen kl. 1530!

A-laget spiller en spennende kamp i morgen kl. 1530 på Amfi Moa Stadion. Dette er en utsatt kamp og vi håper at flest mulig kan ta litt fri og støtte gutta i kampen om poeng. En kjempemulighet til å fortsette den gode trenden fra sist kamp. Les mer..

Herd-Lyn 1-0 - J16 til NM-finale!

Det ble som forventet en knalltøff kamp mot et meget godt Lyn-lag, men Herd J16 imponerte nok en gang med spisskompetanse, lagmoral og mental styrke. Carmen D. Hoseth scoret Herd sitt mål. Amelia Hauge reddet straffespark! Les mer..

Herd-KFUM 2 3-1

Gutta viste virkelig hva som bor i dem siste 25 minuttene i dagens kamp. Det var hærlig å se at intensiteten og kvaliteten som ofte kommer på Amfi Moa Stadion var der igjen. Bruland, debutant Sætre og Halvorsen scoret målene for Herd. Les mer..

Herd-Sunndal 5-1 (2-0)

Fin avslutning på en god sesong i 2. divisjon kvinner. Les mer