Oppegård Open i bordtennis over for denne gang

Den 11. Oppegård Open gikk av stabelen på Flåtestad skole og Østli skole 5.-6. november. Som vanlig var det mange blide fjes å se. For Vetle Haugnes og Sondre Akselsen Lie ble det full klaff i C-klassen for de yngre spillerne.

Nå trenger klubben en ekstra innsats fra oss!

Oppegård IL har mistet en stor sponsor i år, og må finne inntekter på annen måte.

Felles Dugnad

Vi har satt igang en fellesdugnad i klubben. Enjoy kort !

Vi søker en Fotballkoordinator

Vil du bidra til å utvikle morgendagens fotball i Oppegård IL? Ønsker du å være medansvarlig for å nå våre sportslige målsettinger? Inspireres du av godt samarbeid med trenere og frivillige? Da MÅ du se her!

12 jenter klare for troppskonkurranse i Drammenshallen

Oppegård IL Turn & Barn er i november klare for konkurranse i troppsgymnastikk på Buskerudtrampetten. Tolv jenter fordelt på to tropper er klare for konkurranse i Drammenshallen 16.-18. november.

Kun dager igjen til Bilia Cup starter.

Bilia Cup gjennomføres over to helger i oktober i vår flotte idrettspark på Østre Greverud, der vi som alltid byr på stemning, atmosfære og god organisering av arrangementet. Vi i Oppegård IL Fotball gleder oss til å ta imot over 160 lag med 1200 spillere til en fin avslutning på sesongen!

Badmintonskole starter 16/10

Badminton er en sport for deg som liker utfordringer og action. Vi inviterer deg som går i 4-7 klasse å bli med på en 10 ukers badmintonskole hvor du vil lære masse badminton, ha det gøy og bli litt sliten.

Samarbeidsavtale fotball/håndball

Fotballgruppen og håndballgruppen har signert en felles avtale om tilrettelegging og kommunikasjon av tilbudene i gruppene.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
21.10 Kolbotn IL J12 J06 Oppegård IL J12 Jenter født 2006
13.10 Kolbotn IL J12 J06 Oppegård IL J12 Jenter født 2006

Besøk våre lagsider

.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift