NRKs Idrettsgalla 2019

Vi i Rogaland Idrettskrets (RIK) fyller 100 år i 2019, og er i den forbindelse stolte over å ha fått NRKs Idrettsgalla 2019 til Stavanger.

Alle jenter på banen 2018.

Lørdag arrangerte Madla alle jenter på banen i vikinghallen. Det ble ny deltaker rekord og litt av en dag.

Informativ temakveld!

Som kvalitetsklubb inviterte Madla IL medlemmer og foreldre til temakveld for å bidra til gjennomtenkt bruk av sosiale medier, inkludert gode kjøreregler og risikoer.

Madla IL søker trenere til sesongen 2019

Klubben søker engasjerte trenere til lag i ungdomsavdelingen. Klikk inn for mer informasjon!

Madla IL inviterer medlemmer med foreldre fra 10 - 19 år på temakveld!

Som kvalitetsklubb ønsker Madla å bidra til gjennomtenkt bruk av sosiale medier, inkludert gode kjøreregler og risikoer. Holdes på Auditorium ved UIS - Klikk inn for tidspunkt og link til kart!

Inspirerende Trenerforum Søndag 28.oktober

I overkant av 40 trenere og ledere møtte til en kjekk og lærerik søndag med både teoretiske og praktiske sekvenser på klubbhuset til Madla IL og Madla Handelslag Stadion!

Madlasang!

Madla G11 Avd. Sunde med Øyvind Helgeland i spissen, har laget en flott Madla-sang. Spillerne er selv med å synger. Fantastisk initiativ! Klikk for å høre : )

Madla sikret plassen i Norsk Tipping Ligaen

Madla vant 3-1 hjemme mot Sandefjord 2 og har dermed sikret plassen til neste år. Seier i siste bortekamp mot Ørn Horten kan gi enda bedre tabellplassering enn dagens 8.plass!

Viktig A-lagskamp Lørdag 20.oktober kl.13.00

Vi oppfordrer alle til å stille opp på førstkommende lørdag kl.13.00 på ISS Stadion. Madla A-lag tar imot Sandefjord 2 til kamp i Norsk Tipping Ligaen.

Stem på Madla Idrettslag som klubben i mitt hjerte!

Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner.

Besøk våre lagsider

Kvalitetsklubb

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift