Nesodden kajakklubb

Om NKK

Om NKK

Norges første kajakklubb ble startet på Nesodden, men ble senere lagt ned. Denne arven ble tatt opp 28.februar 2005 av en liten gruppe padlende idealister. I disse dager vokser klubben rakst og vi gleder oss over økende padleaktiviteter langs hele Nesodden.

Nesodden Kajakklubb er medlem av Norges Padleforbund.

Organisering

Klubben er organisert med et styre, og vi forsøker å holde det administrative på et lavt nivå. Klubben finnes fordi det er ønske om å padle, men noe arbeide vil det alltid likevel bli.

Funksjonshemmede

Nesodden kajakklubb inkluderer funksjonshemmede i ordinær idrettsaktivitet i klubben. Det er forholsvis enkelt å tilrettelegge kajakkpadling. Ta kontakt med klubbleder med dine behov.

Miljø

Nesodden Kajakklubb jobber for å fremme miljøvennlig idrett og friluftsliv.

Medlemsfordeler

Klubbens kajakker

Som medlem kan du låne klubbens kajakker når du vil, men du må ha gjennomgått introduksjonskurs (eller grunnkurs), enten i Nesodden kajakklubb eller annen klubb tilknyttet Norges Padleforbund. Se under fanen Kurs for påmelding til Introkurs.Til hver kajakk hører spruttrekk, vest og åre. Når du skal låne kajakk reserverer du først kajakk på nettet, se under fanen Utlån kajakker. På Introkurs får du informasjon om dette.

Plass til egen kajakk

Vi har en container på øvre parkeringsplass ved Oksval brygge for oppbevaring av medlemmenes private kajakker, og ett stativ på Nesoddtangen gård, reservert for medlemmers private kajakker.

Retningslinjer for å få plass til egen kajakk

Turer

Klubben arrangerer flere turer, blant annet en helgetur på høsten der vi overnatter i en av kystledhyttene til Oslofjordens Friluftsråd.

Kurs

Klubben holder tre timers introduksjonskurs (vår og høst). Vi har også rullekurs (eskimorulle) i basseng om vinteren. Vi arrangerer også Grunnkurs og Teknikkurs som varer 16 timer over to dager. Les mer under fanen Kurs.

Nesodden kajakklubb på facebook

Vi har en gruppe på facebook som heter: Nesodden kajakklubb. Det er en lukket gruppe, så du må be om å bli medlem av gruppen første gang du kommer dit. Medlemmer oppfordres til å legge ut bilder fra turer, og dessuten er det her vi avtaler turer.

Nesodden kajakklubb

Nesoddtangen gård - Oksval brygge - Fagerstrand brygge

Klubben for trygt og godt padlemiljø rundt Nesodden

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift