Emblem IL

Salgskampanje november 2017

Salgskampanje november 2017

 

INFORMASJON OM SALGSKAMPANJE

VARIGHET: 13-27. november 2017

UTLEVERING AV VARER: Torsdag 7. desember på klubbhuset

 

Da er vi i gang med høstens salgskampanje i fotballgruppa. Denne gangen selger vi følgende produkter:

  • Mikrofiberkluter
  • Bambussokker
  • Tennbriketter
  • Toalettpapir
  • Tørkerull
  • Oppvasktabletter
     

Salgsskjema blir levert ut til hver spiller av lagleder/dugnadsansvarlig. Vi oppfordrer hvert medlem/familie til å selge minimum 2 stk av hvert produkt. Dette vil bidra sterkt til en sunn klubbøkonomi, og at avgifter kan holdes på det nivået vi har i dag. Dere kan f.eks. selge til naboer, kollegaer, onkler, tanter, besteforeldre og venner.

Hver spiller må levere inn sin bestilling til lagleder/dugnadsansvarlig senest mandag 27. november. Lagleder/dugnadsansvarlig lager da et samleskjema for alle solgte produkter for sitt lag og sender det til steven@emblem-il.no

 

UTLEVERING OG BETALING AV VARER:

Hver spiller henter og betaler alle salg/bestillinger på sin liste samlet. Sørg selv for å samle inn penger fra de dere har fått bestillinger fra. Dere betaler med kort eller Vipps når dere henter varene, og kontanter kun om det er helt nødvendig. Utlevering av varene blir torsdag 7.desember kl.18:00-19:00. Etter siste vareutlevering utbetales lagets andel til lagskontoen, ut fra hva som er notert, hentet og betalt. Det som ikke er hentet og betalt får laget heller ikke penger for.

NB! For de lagene som skal ha «payback» må den ansvarlige for laget passe på å regne ut inntjening, føre på kontonummer og signere samleskjemaet (ansvarlig + 1 lagleder/trener) før innlevering.

 

 

PRODUKTER:

   

 

Bilderesultat for tafjord logo                                                                       Bilderesultat for nike

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift