Austrått IL

Politiattest

Politiattest

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal ha politiattest.

Det betyr at alle trenere, instruktører og lagledere skal ha politiattest. Å søke om politiattest tar maks 10 minutter siden det nå skal gjøres elektronisk (https://www.politi.no/tjenester/politiattest/). Før man kan søke om politiattest, må det fylles inn ett skjema for «Bekreftelse på formål med politiattest» for den som skal ha politiattest. 

 

Slik går du frem:

  1. Last ned en kopi av skjemaet «Bekreftelse på formål med politiattest_signert av styreleder.pdf» som du finner til høyre på denne siden.
  2. Fyll inn dine personalia.
  3. Søker skal inn på WEB https://www.politi.no/tjenester/politiattest/ og fyller der ut den elektroniske søknaden. Legg ved din ferdig utfyllte versjon av "Bekreftelse på formål med politiattest".
  4. Når søker mottar politiattesten skal denne fremvises til en representant av hovedstyret i idrettslaget, som registrerer dette i systemet til Austrått IL. Søknaden kan fremvises personlig, men vi foretrekker at den sendes elektronisk til it.web@austraattil.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

AUSTRÅTT IDRETTSLAG
Postboks 2 Bogafjell
4397 Sandnes

Org. 970 310 436

Leder: Tore Nedregaard
leder(at)austraattil.no
Mob: 916 05 384

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift