Plogen Skiklubb

Generell informasjon

Generell informasjon

Velkommen til Plogen skiklubb 

Hei og velkommen til Plogen Skiklubb.

Vi er en klubb som på tross av et snøfattig klima og få muligheter for å utøve vår sport på Haugalandet, har som motto "Gøy på ski for alle". Klubben har ca.400 medlemmer som fordeler aktivitetene mellom alpint, telemark og snøbrett. 
Gjennom hele vinterhalvåret arrangerer vi turer til renn og samlinger. Stort sett hver helg har Plogen en eller flere turer, både for våre konkurransekjørere og turer av mer sosial karakter. Ungdomsgruppa i klubben arrangerer egne turer, og spesielt er den årlige turen til Voss blitt veldig populær. Gjennom hele skoleåret, fra august til juni, har vi barmarkstrening for alle årsklasser. De minste er 5 år og de eldste er ungdommer i videregående skole og eldre. Dette er populære treninger som hver uke samler mange barn og ungdommer. 
Vi er en klubb for både store og små og ser det som viktig å knytte gode relasjoner mellom de enkelte aldersrupper. Både aktive medlemmer, foresatte og familier skal føle seg velkomne i klubben. Årlig arrangerer vi medlems- og familieturer som samler opp mot 100 deltakere. Da dra vi til Haukelifjell i begynnelsen av desember for å starte skisesongen og arrangerer tilsvarende en tur til Folgefonn i juni for å avslutte skisesongen. 
For våre aktive løpere starter imidlertid skisesongen i mai med samlinger på Folgefonn gjennom sommeren. På høsten arrangeres tur til Østerrike og så går det slag i slag til sesongen avsluttes i slutten av april. 
Vær velkommen til å bla litt i våre hjemmesider og få et inntrykk av klubben og våre aktiviteter. Ta gjerne direkte kontakt til klubben for nærmere opplysninger. Plogen Skiklubb har plass til alle og er en fremadstormende og positiv idrettsklubb.

Til slutt vil vi rette oppmerksomheten til alle våre støttespillere i næringslivet. Totalt gir over 50 bedrifter årlig små og store bidrag til klubben og uten disse hadde det ikke vært mulig å holde et så høyt aktivitetsnivå. Vi er derfor stolte av å kunne presentere disse bedriftene på en positiv måte gjennom Plogen skiklubb.

Med hilsen

Bent Jakobsen

Leder Plogen Skiklubb

Plogen Skiklubb

Kontakt: epost: kjersti@fjetland.net tlf. 982 48 571

Postboks 1727   5505 Haugesund

Gøy på ski for alle

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift