Plogen Skiklubb

Bussen vår

Bussen vår

Plogen Skiklubb ble stiftet i 1976 og har siden tidlig på 80 tallet hatt egen minibuss. Den vi har nå er den fjerde i rekken.

Våre minibusser har gjordt det slik at det har vært noe enklere og organsisere transport til og fra trening og renn. Bussene våre har vært et samlingspunkt og de har også bidratt til penger i klubbkassen vår grunnet reklameinntekter.

Vi har også hele tiden valgt å bruke "proffe" firma som har stått for reklampåføringen. For tiden er dette Tonjer Skilt og Dekor som utfører. Vi har fått masse skryt for bussen vi i dag har, en VW Caravelle 10 seter.

Magnus Skaar har vært vår bussansvarlige i mange år nå og sørger for at den alltid er i tipp topp stand. Ellers bruker vi Møller Bil når det gjelder verkstedtjenester og Gudmundsen Lakkering når det gjelder karosseri og lakk.

For tiden har vi også to lukkede tilhengere som vi også har stor glede av og som selvfølgelig er lakkert i bilens farger.

Sist sesong fikk vi installert DVD spiller i bussen med to skjermer som vi også kan bruke i treningsøyemed hvor trenerne kobler til video som er tatt opp i bakken. Dette var en meget populær investering hos våre ungdommer....nå blir turene til og fra snøen "lang" kortere.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte seg av våre støttespillere i privat regi når de ser muligheten til det. Det er disse som gjør det mulig å ha egen minibuss i klubben. 

 

Plogen Skiklubb

Kontakt: epost: kjersti@fjetland.net tlf. 982 48 571

Postboks 1727   5505 Haugesund

Gøy på ski for alle

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift