Minde IL

Polen treningsleir 2013

Polen treningsleir 2013

 

Invitasjon 

                         

Treningsleir i Gniewino, Polen 23.juni – 30 juni 2013

 

Vi ønsker å gjenta suksessen fra 2011 og inviterer alle Mindespillere, født 2001 og eldre, sammen med trenere og familie, til en ukes treningsleir i Polen. Gniewino ligger ca.50 minutter fra Gdansk, og her skal vi bo på et flott trenings- og hotellanlegg som ble bygget i forbindelse med fotball EM 2012. Her finnes foruten stadion, gressbaner og løpebane: tennisbane, volleyballbane, basketballbane, bowlinghall og svømmehall, så her er det rom for et variert treningsopplegg. I tillegg underholder vi oss med egen kino, talentshow med mer. Måltidene inntas stort sett i hotellets restaurant inkl. en grilldag og en bankettmiddag. Det vil også bli arrangert utflukter med egne busser og fotballkamper mot lokale lag. Et mer detaljert program vil bli presentert senere. Vi viser ellers til tidligere utsendte invitasjon for mer informasjon, denne finnes også på Mindes hjemmeside. På hjemmesiden vil det bli lagt ut ny informasjon fortløpende. Følg også med på vår side på Facebook: “Minde IL – Treningsleir i Polen”.

 

Men det viktigste nå er at det er:

Bindende påmelding til treningsleiren innen 15.februar!

Bindene påmelding skjer ved innbetaling av kr.2.000/familie til konto 3624.26.55081 innen denne dato. Beløpet er depositum for hotellopphold og vil ikke bli refundert ved evt. avbestilling. Merk betaling med antall deltakere og navn + lag. Hvis det er påmeldt flere enn en person pr familie og det skal benyttes forhåndsbestilte/betalte flybilletter hos Wizzair, må alle flybilletter (à kr.2.000) betales ved eventuell avbestilling.

Reisende må selv sørge for reiseforsikring. Forsikring vil vanligvis dekke utgifter som forekommer ved avbestilling grunnet sykdom med legeerklæring.

I tillegg til innbetaling, må påmelding samtidig mailes til: polentur2013@gmail.com merket med navn på alle deltakerne, alder på barn, navn på lag og mobilnr. foresatte. Det er også svært viktig at det kommer frem i mailen om dere skal benytte reserverte flyseter eller ordner egen transport! Hvis dere ordner egen transport må vi vite hvor mange døgn og dato for opphold på hotell for å kunne regne riktig sluttpris.       

Priser/deltaker:

Kr.4.500 som dekker: Hotellopphold 7 døgn inkl. 3 måltider/dag (hvorav det vil bli arrangert en utegrill og en bankettmiddag), treningsfasiliteter, aktiviteter, utflukter og transport. Det er mulig det må betales ekstra hvis det er ønskelig med enkeltrom. Vi sjekker dette nærmere med hotellet.

+ ca. kr.2.000 fly tur/retur Gdansk.

Det vil si at et opphold på 7 dager med fly reservert at Minde IL vil koste ca. kr.6.500

7 dagers opphold med egen transport til og fra Polen: kr.4.500.

Minde IL har reservert, og betalt, følgende flyseter:

Wizzair – 80 plasser :

Søndag 23/6 Bergen-Gdansk 13.20

Søndag 30/6 Gdansk – Bergen 11.00

De første som melder seg på blir prioritert på Wizzair sitt direkte fly. Her er det «første mann til møllen» som gjelder.

Vi prøver i skrivende stund i tillegg å reservere noen plasser på SAS; dette har vi ikke fått bekreftet, men disse må evt. forventes å bli en del dyrere (og er ikke direkte flyvning).

Det er fullt mulig å ordne transport selv, bare husk å merke dette på påmeldingen! Noen har blant annet meldt at de vil kjøre bil til Polen. Fortell gjerne om kjøreplaner på FB, da kan kanskje flere slå seg sammen.

Deltakerne må ha med lommepenger til blant annet drikke, en lunch ifm utflukt til Gdansk, evt inngang museum, is, etc…

Restbeløp må betales innen 15.april. Hver deltaker (familie) vil få mail og sms om restbeløp i god tid innen denne datoen.

 

Vi minner om at hvis det blir påmeldt deltakere født i 2000 eller 2001 må disse ledsages av en voksen person pr. spiller. Evt. må det gjøres avtale med andre voksne deltakere om ansvar for barnet. For eldre påmeldte avtales det innad i laget mellom trenere og foreldre om hvor mange voksne som bør følge spillerne.

Vi anbefaler at hvert årskull arrangerer et foreldremøte etter mottatt invitasjon – og før påmeldingsfrist. Om ønskelig stiller en av oss i komitèen på møtene.

Hvis dere lurer på noe så ta kontakt med en av oss.

Link til hotellet:

http://en.hotelmistralsport.pl/

 

Vi håper at mange har anledning til å delta på treningsleiren – dette blir veldig bra!

“Med fokus på treningsglede og samhold”

 

Vennlig hilsen Polenkomitèen;

Tollis (45446670), Trond Soltvedt (92085390), Lise Haugstad (92299687), Ellen N. Nilsen (91383530), Ingunn Vikøren (95206143)

 

 

 


Treningsleiren i Polen 25.juni – 2. juli 2011     
“Med fokus på treningsglede og samhold”
 
Godt oppmøte på informasjonsmøtet.
 
Se invitasjoner til bankett og talentkonkuranse og andre presentasjoner fra infomøtet i Relaterte nyheter til høyre - "Polen info"
 
Husk:
 • Spillere - fyll ut  egen erklæring 
  Lever til lagleder eller send Arne Gilberg
  Løbergsallen 22, 5073 Bergen
 • Reisen betalt !!
 • Passnavn stemmer med deltager listen (og er gyldig!)
  Se mail sendt till alle som har bestilt fly via Minde
 • Alle lag med minst et bidrag til talent konkuransen
  Påmelding Tollis - thorae@broadpark.no
 • Foreldre oppfordres også å stille med egne bidrag
 
Alle som har meldt seg på med fly i regi av Minde er på samme Wizzairfly
Pris med fly og opphold i 7 dager er kr.5.900/person
Pris uten fly og opphold i 7 dager er kr.3.800/person
Prisen inkluderer blant annet transport til og fra flyplass/hotell i Polen.
Alle måltider på hotellet; frokost, lunch og middag, kino x 2, disco, buss ifm utflukter til Gdansk og innsjø, speedbåttur (Rib) på innsjø, og selvsagt tilgang til alle fasiliteter forbundet med treningsopplegget.
  
Linker
 
 
Mvh
Polenkomitèen. 

 

Minde Idrettslag

Brennhaugen 27

5231 Paradis

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift