NM gull til Ragnhild Eide

NM i Vegårshei

Ragnhild Eide tok et suverent NM gull på mellomdistansen i Vegårshei. Hun sprang et prikkfritt løp i stor fart,  og var over 2 minutter før neste løper,  Malin Sandstad fra Freidig. Sterkt gjort å få til årets beste løp i NM, når det gjelder som mest.  Seier også til Mats Eidsmo (H17-18) fra Freidig og Paul Sirum (H21) fra Frol. 
NM starta med langdistanse på torsdag, der Ragnhild sprang et godt løp og ble beste Byåsenløper på 5.plass. 

Ingeborg Eide viste også god NM innsats, med 10.plass på langdistansen. Hun sprang   godt i kvalifisering til mellomdistansen, der hun vant sitt heat, men i finalen ble det en større bom, og til slutt en 15.plass.  Ingeborg er nå på 4.plass i norgescupen for senior, og 2.plass i U-23 cupen.

Lene Berg Hanssen kom på premieplass på mellomdistansen med en 13.plass, og  19.plass på langdistansen. Hun sprang en svært god stafett etappe for Byåsens 2.lag . Petter Liabakk Eriksen fikk norgescup poeng på langdistansen, og kom litt lengre ned på lista på mellomdistansen.  Emma Arnesen har vært mye plaga med sykdom de siste årene, men gjorde sine saker bra på NM.  Hun fikk norgescup poeng på langdistansen, kom til A-finale på mellomdistansen og sprang  stødig på stafetten.  Øyvind Wiggen, som har skiorientering som sin hovedidrett, sprang en god førsteetappe på stafetten, der han hang med teten inn til første passering men tapte litt på siste runde. Mari Fasting er tilbake i form etter fødselen, der hun sprang en god førsteetappe på stafetten, og kom inn som 3.løper. 

NM stafett

Byåsens to damelag gjorde det veldig bra, og presterte trolig "klubbbeste" i Byåsens  historie. Byåsens lag 1 med Mari Fasting, Ragnhild Eide og Ingeborg Eide kom på en sterk 7.plass, og 2.laget med Lene Berg Hanssen, Emma Arnesen og Helen Palmer ble nr 16.

Herrelaget med Øyvind Wiggen, Petter Liabakk Eriksen og Ola Berger sprang seg også opp fra i fjor, og kom på 38.plass i en meget sterk herreklasse. 

NM arrangør Vegårshei bød på en fantastisk publikumsvennlig stadion, med  arenapasseringer, storskjerm og dyktig speaker. Det var gode og krevende løyper i tøft og variert terreng.  Hele Byåsengjengen bodde i idylliske omgivelser i Kragerø, der det var muligheter for morgenbad og kortreist frukt. Det ble servert 4- stjerners middag og det ble tid til både kortspill. lesing og strikking. Det var også veldig trivelig å ha med ei lita blid Vilde (6 mnd) på turen!

 

Resultat mellomdistanse

Resultat mellomdistanse kvalifisering

Resultat langdistanse

Resultat stafett

Norgescup junior

Norgescup senior

Norgescup U23

 

 

 

 

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift