Fotballglade spanjoler sponser Landssås

Det spanske entreprenørselskapet Aldesa inngår sponsorsamarbeid med Landsås fotballklubb.

Det spanske entreprenørselskapet Aldesa inngår sponsorsamarbeid med Landsås fotballklubb.

  • Vi er svært glade for at Aldesa ønsker å bidra til å utvikle klubben vår. I år skal vi blant annet fornye idrettshallen og vi har som vanlig flere cuper og aktiviteter på gang. Vi ser frem til å ha med Aldesa på laget, sier daglig leder i FK Landsås Han Richard Larssen.

  • Avtalen strekker seg i første omgang over to år.

  • Det er viktig for oss å ta del i lokalsamfunnet, og som sportsinteressert er det lite som er bedre enn å støtte barn, unge, og voksnes idrettsglede, sier Trude Jusnes Myrland, general services spesialist i Aldesa Entreprenør. 

FK Landsås var første fotballklubb i Hålogaland til å få kvalitetsklubb-stempelet, og er en av bare tre forbundsgodkjente kvalitetsklubber i nord.

  • Det er viktig for Aldesa å støtte lokalsamfunnet der vi har aktivitet. Vi mener det er en del av vårt samfunnsansvar å gi tilbake til lokalsamfunnet. Landsåsen tilhører nærområdet hvor vi bygger Harstadåstunnelen, sier Trude Jusnes Myrland,

Om Aldesa Entreprenør 
Aldesa Entreprenør eies av det spanske bygg- og entreprenørkonsernet Aldesa Group som er det tiende største entreprenørselskapet i Spania. Aldesa Entreprenør etablerte seg i Norge i 2015. Selskapet har over 2600 ansatte og en omsetning på om lag 7 milliarder kroner årlig.

Aldesa håndterer alt fra utbygging av infrastruktur til byutvikling og rehabilitering. Aldesas første byggeprosjekt i Norge er utbygging av Harstadåstunnelen i Harstad.

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift