Infomøte Kvalitetsklubb

Mandag 7. desember klokken 19:30 avholdes det informasjons møte om NFF Kvalitetsklubb.

FK Landsås har i lengre tid jobbet med å innfri kravene i NFF`s KVALITETSKLUBBPROSJEKT. Dette er et prosjekt hvor det stilles klare krav innenfor en rekke områder før godkjenning og muligheten til å titulere seg KVALITETSKLUBB. Kan på mange måter sammenlignes med en ISO-sertifisering som benyttes i næringslivet.

Når prosjektet ble lansert hadde vi allerede mange av kravene på plass, men også en hel del vi hadde behov for å jobbe med internt. Nå er dette på plass og vi kan avsløre at vi som første klubb i Hålogaland Fotballkrets vil kvalifisere til tittelen Kvalitetsklubb.

I den anledning innkalles samtlige styremedlemmer, trenere og lagledere til informasjonsmøte og gjennomgang.

Det vil i samme anledning også bli informert om endringer i satsene for trenings-/aktivitetsavgift og fremtidig økonomisk modell.

Tid:  mandag 7. desember

Tidspunkt:  kl. 19:30  med varighet ca. 90 min.

Sted:  Kafeen i Landsåshallen, hvis ikke annen beskjed.

Ingen av våre lag har i utgangspunktet aktivitet denne dagen, og det forventes at samtlige trenere og lagledere i alle årsklasser stiller. Eventuelle forfall meldes skriftlig på mail til post@fk-landsas.no Dersom det mot formodning oppstår en situasjon hvor ingen trenere eller lagledere på et gitt lag ikke kan stille, må det sørges for at annen person fra laget stiller slik at viktig informasjon kan bringes videre.

Vel møtt!

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift