Spoortz AS

Skare Egg & Sag er ingen kjøpelag
Jarle Rasmussen smir sine spillere på deres eget akademi i gymsalen på skolen i Skare. De håper snart brødrene Børve gir tilbake og kommer tilbake til heimalaget.
26.12|Jarle Øvsthus|693 visninger

Fjordårets Fair Play vinner stiller som alltid opp. Vi bemerker oss at et par nøkkelspillere mangler i år. Det er vel ikke fair play å bytte beite sånn uten videre?

Laget kommer ALLTID foran enkeltspillere. Det er godt mulig dei spillerene du nevner ein gang har vert nøkkelspillere, men tidene forandrer seg. Stjernenykker tolereres ikkje. Og litt utskiftinger er bare sunt. Nye talent får muligheten til å vise seg fram på denne arenaen.

Hva er målsettingen i år?

I konkurranse med alle disse «kjøpelagene» så er det en prestasjon for en klubb med så lite ressurser å gå videre fra puljespillet år etter år. 

Målsetninga er å gå videre frå puljespillet i år også. Resten blir som bonus å regne og da har vi alt å vinne og ingenting å tape. 

Hva gjør ditt lag til favoritt?

-Det einaste som skulle tilsi at vi er noen form for favoritter, er rutinen vår. Men det er vel ikkje positivt med for mye rutine heller.

Score på straffene våre og gå for kontringer er ein sikker vinneroppskrift 

Hvis du fikk plukke en spiller fra et annet lag, hvem skulle det vært?

-Her får eg sitere Dag-Eilev igjen. Vi er ikkje eit «kjøpelag». Vi satsar på lokale spillere som har fått utvikle seg på vårt fantastiske akademi.(Ein kan jo bare telle opp her i cupen, antall spillere som kommer frå Egg & Sag akademiet J)          

Men, Ørjan Børve, som ekta skaring antar vi at han og broren Kristian snart går etter følelsane og begynner å bidra for heimbygda og moderklubben !

Hvem er favoritter i den 21. utgaven av Romjulscupen?

-Team Knopfler!

Eller noe du ønsker å meddele?

-Vi går for Fair Play prisen i år også ! Eit flott tiltak. Det er mye overtenning på banen, så å prøve å dempe dette er supert.

Spillere:

 

ØrjanNondal
JarleRasmussen
IngeRasmussen
ArveKvåle
TorgeirNondal
ÅgeLorentz
ArvidSvåsand
ØyvindAkse

 

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS