Spoortz AS

Non Stop gleder seg
Sylvia Andersen og jentene er blodtrent og klar for cup.
25.12|Jarle Øvsthus|711 visninger

NonStop stiller i år igjen, kjekt! Hva har skjedd med troppen din siden sist?

Troppen vår står så og si lik som den alltid har gjort. (Troppen har også fått god selvtillit etter vi vant Hardanger Futsal Cup tildeligere i år, selv om Katrine stod for meste av det....) Dette er med unntak av bittesmå endringer. Fotballmamma, rådgiver og vår solide spiller Anita kunne desverre ikke være med i år grunnet reiseliv. Men fortvil ikke! Inn for Anita kommer en stjernesignering fra Røldal by! Superspilleren har en utrolig stå på vilje, og ho lar seg ikke knekke! Vi snakker styrke. Vi snakker kondis. Vi snakker en maskin på fotballbanen! Ladies and gentlemen, jeg gir dere Anette Skeie!! Beware!!

Hva er målsettingen i år?

Linda Pedersen har hatt noen tøffe økter for å styrke dette laget. Og da mener jeg styrke. Vi ser kanskje ikke så skumle ut, men troppen vår er gjennomtrente fra topp til tå. Dette skal komme på godsiden vår i år, og så skal vi heve den forbanna dumme pokalen over hodet!

Hva gjør ditt lag til favoritt?

Fantastisk stemning mellom lagkammerater, og et utrolig vinnerinstink! I tillegg er jo alle gode ting tre, og som tredje år med dette laget må jo veien gå for oss i år!

Hvis du fikk plukke en spiller fra et annet lag, hvem skulle det vært?

Hmmmm, laget vårt er leg ganske enig om at om vi kunne velge en måtte det ha vært Stine Johannesen. Johannesen er en tøff spiller som vi helst ikke vil ha på et motstaderlag. Vi prøvde å få klørne i ho i år, men Johannesen hadde allerede sagt ja til et annet lag..

Hvem er favoritter i den 21. utgaven av Romjulscupen?

Hmmm.. Det er mange gode lag påmeldt i år.

Eller noe du ønsker å meddele?

Vi i NonStop gleder oss til årets romjulscup! Supert arrangement! 

Spillere:

SylviaAndersen
KarinaKråkevik
AmalieFedje
HegePettersen
KristinPettersen
LivaVangen
AnetteSkeie
JohanneViskjer
KristinEspe Jensson

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS