Knalltøffe oppgjør på løpende bånd i 2016

Vi gleder oss spesielt til oppgjør mot MBK Domkirkeodden - det eneste nabooppgjøret vårt denne sesongen

Treningstider fra uke 47

Det nye trenerteamet presenterte seg på trening mandag og fra denne uken øker vi antall økter fra to til tre så lenge vær og føre tillater det.

Treningstider fra 15.oktober

Treningsøkter to dager i uka frem til ny beskjed blir gitt. For dere som har tilgang på Fønix gjelder denne avtalen ut november måned.

Nye treningstider fra uke 45

Treningstidene vil gjelde frem til det kommer snø, evt. ny beskjed blir gitt av bookingansvarlig.

Tilbake på vinnersporet

Dala 2 - Fagernes 4-1. Det var spill mot ett mål, men vi slet med å sette sjansene i hjemmekampen mot Fagernes. 45 minutter tok det før vi fikk hull på byllen.

Fagernes neste for rekruttene

Etter en sterk start mot Toten, krasjlandet vi på landjorda igjen i 2.serierunde. Gran 2 kunne dra fra Sveum med 4-2 og re poeng i bagen. Ryktene sier at Fagernes skal få svi for dette...

Hjemmesider for motstanderne våre

Nysgjerrig på hva som foregår i de andre klubbene? Vil du vite mer om motstanderne våre? Under finner du en link til alle klubbenes hjemmeside:

Ingen jaktlykke...

Dala 2 - Gran 2 2-4 (1-3). To identiske baklengsmål i kampens innledning førte til at vi måtte jage nesten hele kampen mot et Gran-lag som "tok en Mourinho" og parkerte bussen. Men vi fikk aldri byttet på skuddhold, og det ble så som så med jaktlykken...

En perfekt start!

En god start. Uten tvil. Det er konklusjonen etter serieåpningen borte mot FK Toten mandag kveld. 4-0 var overbevisende. ET TIPS: Det blir nok ikke mange lag som drar fra kunstgresset på Lena med lignende sifre i 2014...

"NU KØR VI!!!"

Det er slutt på forberedelsene. 5 måneder med trening. Endelig skal vi spille om poeng igjen. Moroa starter borte mot Toten mandag 28,april klokka 19.00.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra
Brumunddal Fotball B-Lag 4.div - Utviklingsgruppe

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift