Dugnadsoppsett A-lagskamper

Her er vaktliste. Bytt innbyrdes om det er behov for dere, og meld ifra til Lars K. slik at vi får oppdatert listene.

Treningstider fra 19. mars

Søndag 18:00 Mandag 17:30. Onsdag 17:30. Torsdag 19:00 Husk å melde om du ikke kan møte. Spis og drikk godt før trening.

Foreldremøte torsdag 16. februar kl 19.00!

Bli oppdatert på hva som skjer i sesongen! Møt opp på foreldremøte torsdag 16. februar på klubbhuset. Vi oppfordrer alle til å sette av en liten time.

Dugnad på hjemmekampene til A-laget

Vi har dugnadsansvar ifbm. alle hjemmekampene til A-laget gjennom 2016 sesongen. Bytt innbyrdes hvis en eller flere datoer ikke passer.

Aktivitetsplan mars og april

Nye treningstider fra 2. påskedag. Disse gjelder ut april måned. I slutten av april er det dessuten seriestart for både Brumunddal 2 og utfordrergruppa; G19-2 - og vi gleder oss over flere grønne baner på Sveum.

G19-1 skal spille NM-kvalik

De to beste lagene i hver pulje går videre til 1. runde i NM. Vi skal kjempe mot Lillehammer (H), Otta (B) og Ridabu (B) om videre avansement.

Brikkene har falt på plass rundt U22 herrer

Toro Svendby, Gaute Granmo og Thor Erik Pedersen inn i trenerteamet med spesielt fokus på utfordrergruppa. Spillergruppa ble før jul delt inn i to treningsgrupper; ei utviklingsgruppe og ei utfordrergruppe.

Treningstider fra 3. januar

Fire økter på Sveum og ei på Treningskompaniet i uka skal gjøre oss godt rustet inn mot kvalik elite som starter i mars.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra
Brumunddal Fotball Herrer U22-INFO

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift