3. plass Håndballcupen Ski 2017

Jentene spilte en jevn og god semifinalekamp, og ledet periodevis, mot et godt Halsen lag. Det holdt allikevel ikke til finalen. I kveld skal Kråkerøy grønn møte Halsen i kampen om 1. plassen! Vi ønsker lykke til, og må den beste vinne.

Videre til A-sluttspill

Jentene har vunnet alle innledende kamper, og går rett til kvartfinale mot Kolbotn Blå i Ski Alliansehall søndag. Heia Oppegård!

Klare for kamp

Siste kamp før sluttspill er mot Holmen lørdag i Stil Arena.

Leder puljen

Håndballcupen Ski 2017: Oppegård J05 vant de to innledende kampene fredag, og leder så langt puljen. Sluttspill avgjøres imorgen etter en tidlig lørdagskamp.

Pen plassering i Storhamar cup

Hele 46 lag deltok i J12 klassen under den årlige håndballturneringen på Hamar. To Oppegård lag var i aksjon i Vikingskipet, og tok seg til A-sluttspill etter de innledende rundene. Det endte med en god tredje- og femteplass. Godt spilt, jenter!

Foss & Co håndballcamp

14-16. aug 2017 ønsker Oppegård IL Håndball velkommen til håndballcamp i Østre Greverud Idrettshall. Dette er et tilbud for de yngste årsklassene 8-12 år. Påmeldingsfrist 1. juni, meld på via link.

J05 vinner Kolbotn Cup 2017!

Jentenes aller første cup med sluttspill endte i gull. Solid lagspill og fantastisk målvaktspill sendte de til topps i Kolbotn cup. Velfortjent seier til Oppegård J05!

Håndballguttas håndballskole til Follo

31. juli til 2. aug kommer Håndballgutta til Stil Arena i Langhus for å holde håndballskole for jenter og gutter mellom 10 og 16 år. Flere landslagsspillere er med, og skal tilby den beste håndballskolen for unge spillere!

Lyst på en #ubuntu?

Sjekk ut den nye umbro kolleksjonen.

Norsk håndball tilbake på TV2

Norges Håndballforbund og TV 2 har signert en ny 5-årig medieavtale ut sesongen 2021/2022, som sikrer TV 2 rettighetene til all norsk klubb- og landslagshåndball allerede fra neste sesong.