3. plass Håndballcupen Ski 2017

Jentene spilte en jevn og god semifinalekamp, og ledet periodevis, mot et godt Halsen lag. Det holdt allikevel ikke til finalen. I kveld skal Kråkerøy grønn møte Halsen i kampen om 1. plassen! Vi ønsker lykke til, og må den beste vinne.

Klare for kamp

Siste kamp før sluttspill er mot Holmen lørdag i Stil Arena.

Videre til A-sluttspill

Jentene har vunnet alle innledende kamper, og går rett til kvartfinale mot Kolbotn Blå i Ski Alliansehall søndag. Heia Oppegård!

Leder puljen

Håndballcupen Ski 2017: Oppegård J05 vant de to innledende kampene fredag, og leder så langt puljen. Sluttspill avgjøres imorgen etter en tidlig lørdagskamp.

Pen plassering i Storhamar cup

Hele 46 lag deltok i J12 klassen under den årlige håndballturneringen på Hamar. To Oppegård lag var i aksjon i Vikingskipet, og tok seg til A-sluttspill etter de innledende rundene. Det endte med en god tredje- og femteplass. Godt spilt, jenter!

Foss & Co håndballcamp

14-16. aug 2017 ønsker Oppegård IL Håndball velkommen til håndballcamp i Østre Greverud Idrettshall. Dette er et tilbud for de yngste årsklassene 8-12 år. Påmeldingsfrist 1. juni, meld på via link.

J05 vinner Kolbotn Cup 2017!

Jentenes aller første cup med sluttspill endte i gull. Solid lagspill og fantastisk målvaktspill sendte de til topps i Kolbotn cup. Velfortjent seier til Oppegård J05!

Lyst på en #ubuntu?

Sjekk ut den nye umbro kolleksjonen.

Håndballguttas håndballskole til Follo

31. juli til 2. aug kommer Håndballgutta til Stil Arena i Langhus for å holde håndballskole for jenter og gutter mellom 10 og 16 år. Flere landslagsspillere er med, og skal tilby den beste håndballskolen for unge spillere!

Norsk håndball tilbake på TV2

Norges Håndballforbund og TV 2 har signert en ny 5-årig medieavtale ut sesongen 2021/2022, som sikrer TV 2 rettighetene til all norsk klubb- og landslagshåndball allerede fra neste sesong.