Feriefotball fra 30. juli til 8. august

Fana IL Fotball arrangerer feriefotball på tampen av sommerferien.

Tid og sted
På tampen av sommerferien arrangerer Fana IL Fotball feriefotball Nesttun Idrettsplass. Fra mandag 30. juli til onsdag 8. august gjennomføres det feriefotball alle dager - med to hviledager lørdag og søndag i denne perioden.

Feriefotballen starter alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men dørene åpner for registrering klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

Tradisjonen tro arrangerer forøvrig Fana IL Fotball fotballskoler og proffuker i regi av Fana-akademiet i periodene mandag 25. juni til fredag 29. juni og torsdag 9. august til onsdag 15. august. Følg pekerne under for mer informasjon om disse tiltakene:

>> Bli med på Fana Tine Fotballskole 2018
>> Proffuke med Fana-akademiet

Alder
Tilbudet om påmelding til feriefotballen gjelder alle barn som har gått i 1. til 10. klasse i skoleåret 2017/2018.

Deltakelse på valgfrie dager
Ved påmelding velger man selv hvilke dager man ønsker å delta.

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På feriefotballen legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

NYHET! Servering av varm lunsj
Hver dag får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj.

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy.

Pris
Prisen per spiller er 240 kroner per dag man deltar på feriefotball. Dersom man ønsker å at deltakeren også skal være en del av tilsynsordningen fra klokken 07:30 til 16:30 koster dette 280 kroner. Ved avmelding ilegges et gebyr pålydende kroner 100.

Påmelding
Påmelding til feriefotball gjør du enkelt og greit på vår landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er søndag 22. juli.

I samarbeid med Umbro og Sport Norge får deltakerne også tilbud om kjøp av relevante tilleggsvarer til en rabattert pris. Betaling skjer sammen med påmelding til Fana Tine Fotballskole, mens produktene må hentes ut hos Sport Norge i Laguneparken senest lørdag 1. september.

Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da feriefotballen har et begrenset antall plasser.

>> Påmelding til feriefotball 30. juli til 8. august

Kontaktinformasjon for feriefotball
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift