Før kampen: Fana - Fyllingsdalen

Lørdag er det avspark i lokaloppgjøret mellom Fana og Fyllingsdalen. Les deg opp før kampen her!

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotballs herrelag tar i mot Fyllingsdalen i den 8. serierunden.

Gjestene fra Dalen henger med helt i toppen etter en godkjent åpning på sesongen. Med ny trener i Hiep Tran og flere nye spillere har laget imponert mange med sin velspillende angrepsspill. I NM sendte beseiret man dessuten Sogndal på eget kunstgress før man leverte en god prestasjon mot Brann i 2. runde. Riktignok kommer de lilla til kampen med et 0-3-tap i bagasjen mot et sterkt Sogndal 2 lag i forrige serierunde.

Selv om våre utsendte for øyeblikket befinner seg i annen ende av tabellen har laget vist god utvikling. Forrige helg fikk de rød- og hvitstripede en viktig opptur da man var både solide og effektive i bortekampen mot Øystese. Seieren var dog kun lagets andre denne sesongen, men gav spillerne påfyll av selvtillit inn mot oppgjøret som kan gi årets første trepoenger på Nesttun Idrettsplass. Det kan rapporteres om en god treningsuke i den herlige sommervarmen som regjerer i Bergen om dagen.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for barn og ungdom under 16 år samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige voksne betaler kroner 100. Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører.

Fana - Fyllingsdalen
8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 2. juni 2018 klokken 16:00

>> Fana - Fyllingsdalen (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift