Pinseløp på Kongsberg

Norgescup jr og uttaksløp til junior VM og ungdoms EM

Pinseløpene på Kongsberg med uttakingsløp til JWOC og EYOC

Ragnhild, Emilie, Petter, Øystein, Øyvind, Rine og Lene deltok på Pinseløpene i Kongsberg. Fredag ankom vi leiligheten vi hadde leid i Kongsberg skisenter, kun 300m unna arena. Helen har også vært i Kongsberg for å heie og løpe. På kvelden hadde vi et lite møte der vi så på kart og diskuterte veivalg, samt snakket om det som kom til å møte oss i løpet av helgen.

Dag 1

For Lene, Petter og Ragnhild var det løpstest på programmet. På morgenen ble løypa løpt gjennom som en forberedelse til det som venter. Løpstesten var 3,5km for jentene og 4km for guttene. Tøft og brutalt. Lene ble nummer 7, Ragnhild ble nummer 10 og Petter nummer 37. Greit fornøyde alle tre. For resten av gjengen var det forkortet langdistanse på programmet. Jentene stod for matlaging og serverte taco til middag. Guttene dekket bord og ryddet etterpå.

Dag 2

Starten for dagens langdistanse var på toppen av en slalombakke. Vi klatret 330m. Ragnhild gikk først ut av damene i juniorklassene på den forkortede langdistansen. Hun løp seg inn til en solid 6.plass. Vi andre kom oss gjennom løypa med både større og mindre bommer. Fint terreng, krevende strekk og høy lyng.

Dag 3

Fra gårsdagens løp i glissen furuskog og skråli, gikk mellomdistansen i et mer detaljert terreng med stier, steingjerder og andre detaljer. Her var det viktig å omstille hodet. Ragnhild og Petter har godt gjennomførte løp og blir nummer 3 og 42.

Fornøyde trøndere reiste hjem etter 3 fine dager på turJ For noen av utøverne venter NM-sprint og NM sprintstafett allerede neste helg

Tekst: Lene Berg Hanssen

Resultat lørdag

Resultat søndag

Resultat mandag

GPS tracking (både Lene og Ragnhild)

Aktivitetskalender

Vårt siste store arrangement (se bl.a. bilder under fanen løpsinfo)

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

Bli bedre ...

Postbeskrivelser: Hva viser postbeskrivelsen?

Prøv orientering på nett her!

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Ingeborg Eide, 957 69 980, email byaseno.leder@gmail.com

Leder sportslig: Lene Berg Hanssen, 451 37 862, email byaseno.sportslig@gmail.com

Leder teknisk: Børge Leiren, 970 10 785, email byaseno.teknisk@gmail.com

(se ellers under fanen Info fra styret/Tillitsvalgte)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift