Bli med på Fana Tine Fotballskole 2018

Fana IL Fotball ønsker også i år velkommen til Fana Tine Fotballskole.

Tid og sted
Tradisjonen tro arrangerer Fana IL Fotball to fotballskoler på Nesttun Idrettsplass. Den første fotballskolen av stabelen mandag 25. juni til fredag 29. juni. Mot slutten av sommerferien blir det en ny runde med fotballskole fra torsdag 9. august til onsdag 15. august - med to hviledager lørdag og søndag i denne perioden.

Fotballskolen starter alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men første dagen åpner dørene for registrering klokken 08:30 med aller seneste fremmøte klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna fra klokken 07:30 til klokken 16:30.

Alder
Tilbudet om påmelding til Fana Tine Fotballskole gjelder alle barn som har gått i 1. til 10. klasse i skoleåret 2017/2018. Spillere vil fra 5. klasse får også tilbud om gode fotballtreninger i regi av Fana-akademiet i samme tidsrom. Følg pekeren under for mer informasjon om dette tiltaket.

>> Proffuke med Fana-akademiet

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Fana Tine Fotballskole legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

NYHET! Servering av varm lunsj
Hver dag får alle deltakerne servert en herlig varm lunsj i tillegg til å få et Tine-produkt samt en frukt til dessert.

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy.

Premiering
Etter endt fotballskole venter det premiering for samtlige deltakere.

Pris
Prisen per spiller er 1 200 kroner for å delta en uke på Fana Tine Fotballskole. Dersom man ønsker å at deltakeren også skal være en del av tilsynsordningen fra klokken 07:30 til 16:30 koster dette 1 400 kroner. Ved avmelding ilegges et gebyr pålydende kroner 100 - et beløp som øker til kroner 250 dersom avmelding skjer senere enn ti dager før fotballskolen sparker i gang.

Påmelding
Påmelding til Fana Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit på vår landingsside hos TicketCo. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er søndag 17. juni og onsdag 1. august.

I samarbeid med Umbro og Sport Norge får deltakerne også tilbud om kjøp av relevante tilleggsvarer til en rabattert pris. Betaling skjer sammen med påmelding til Fana Tine Fotballskole, mens produktene må hentes ut hos Sport Norge i Laguneparken senest lørdag 1. september.

Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder da fotballskolene til Fana IL Fotball alltid er svært populær.

>> Påmelding til Fana Tine Fotballskole 2018

Kontaktinformasjon for Fana Tine Fotballskole 2018
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift