Vellykket KM mellom

48 deltakere fullførte søndagens KM mellomdistanse i Veddemarka, og selv om været var surt var det god stemning på samlingsplass - les mer....

Det var mange gode sportslige prestasjoner, og selv om Veddemarka kan være tøff så viste kroppsspråket at mange var fornøyd med egne løp. Flere av våre yngre løpere deltok i kretsmesteskapsklasser for første gang, og vi fikk 6 kretsmestre denne søndagen. Spennet i orientering er stort og Per Einar Engesmo var eldst der han tok gull i H80! Særs sprekt!

Cornelia og Magnus tok sine første gull i yngste KM klasse, og Cornelia var kun 5 fattige sekunder før Julie! Det skilte kun 1 sekund på nest siste post!

Våre H21 løpere fikk denne gangen tøff kamp fra langveisfarne, og måtte denne gangen tåle å bli henvist litt ned på resultatlista om enn med få sekunder - det var svært jevnt og Åsmund stakk til slutt av med gullet. 

Mange av de som var med skal også på tur til Stryn neste helg - der er det fortsat mulig å være med - vi er 21 stykker pr søndag - ta kontakt med orientering@emblem-il.no for mer info. 

Tirsdag venter nytt treningsløp - da fra samme arena. Vi lager nye løyper, vrir og vrenger på postene. 

 

Organisasjon

Utstyrsleverandører

Informasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift