Før kampen: Fana - Lysekloster

Fana IL Fotballs herrelag møter i dag Lysekloster klokken 15:00 på Nesttun Idrettsplass. Les deg opp før kampen her!

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.​

En av opprykksfavorittene i Norsk Tipping-ligaen står på motsatt banehalvdel i årets 4. serierunde.

Det er all grunn til å tro at Lysekloster blir en fin utfordring for Patrik Hanssons disipler. Laget fra Lysefjorden har en klokkeklar målsetning om opprykk i årets sesong etter å ha blitt slått på målstreken av Brattvåg i fjor. Sesongstarten for munkene kan definitivt karakteriseres som godkjent. Første serierunde mot Varegg ble til slutt en transportetappe før Viking 2 sørget for poengdeling etter et sent straffemål. Lysekloster kommer til kampen med et marginalt 1-2-tap mot Haugesund i onsdagens cupkamp. Laget imponerte da i lange perioder stort i banespillet mot eliteserielaget. I troppen til gjestene finner man hele fem tidligere Fana-spillere - Thomas Hille, André Pouca Roupa de Matos, Even Hepsø Vetås, Stian Lønne Dyngeland og Mats Joachim Walberg. Sistnevnte er forøvrig utnevnt som kaptein etter å ha vært på et aldri så lite fotballeventyr på Færøyene.

Etter en resultatmessig tung sesongstart for Patrik Hanssons disipler sikret man årets første trepoenger mot Brann 2 på mandag. Fana-spillerne har som alltid forberedt seg nøye gjennom uken og gleder seg til kamp mot god motstand. Ådne Nissestad, Ståle Tveit og Sindre Paulsen er alle uaktuell til lokaloppgjøret på grunn av skader. Utover dette er samtlige spillere hos hjemmelaget klar til å gjøre jobben som kreves mot et godt fotballag.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for barn og ungdom under 16 år samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige voksne betaler kroner 100. Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører.

Fana - Lysekloster
4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 6. mai 2017 klokken 15:00

>> Fana - Lysekloster (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift