Bronsefalk- Helgevold Elektro Tysvær!

Helgevold Elektro Tysvær signerte denne veka ei fireårig Bronsefalkavtale med Falkeid IL. Elektrofirmaet som held til på Aksdal Næringspark har allereie oppgradert det elektriske anlegget på klubbhuset med mange større og mindre brannsikrande tiltak. Vidare, har dei montert nye utelys, nye flotte vegglampar i storsalen og tidsur til ventilasjonnsystemet i kjellargarderobane. Les kva Petter Frøyland frå Helgevold Elektro seier i høve signeringa.

For dei som ikkje kjenner dykk, kva driv dykk med, og kven er kundane dykkar?

Vi er en av de største elektro-bedriftene på Haugalandet og Vindafjord. Vi hjelper kunden med alle typer el. oppdrag i alle faser av kundens prosjekt. Vi utfører alt fra enkle serviceoppdrag som å få opp en varmelampe på terrassen, til en fullverdig el.installasjon i nybygg eller rehabilitering av et eldre anlegg. Vi leverer brann- og alarmanlegg, utfører el-kontroller, installerer fiber og WiFi for Haugaland Kraft. Vi er opptatt av miljøet og satser på grønn teknologi til både privat og bedriftsmarkedet. Akkurat nå er vi i gang med å installere solcellepanel på hytter og eneboliger, leverer smarthusteknologi som reduserer energibruket i privathjem og reduserer energibruk i nærings- og offentlige bygg.

Helgevold Gruppen er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi har 200 ansatte, 100 biler på vegen, og 6 lokasjoner i distriktet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, og telekommunikasjon.

Kva er dykkar motivasjon for å støtte det frivillige arbeidet i Falkeid IL?

En av våre verdier er lokal tilknytning. Dette er noe som har vært med oss siden vi startet som et enkeltmannsforetak i en garasje i Sandeid. Vi er tar vårt samfunnsansvar og skal bidra positivt til lokalmiljøet vi opererer i. I dette ligger det også en policy om at vi skal sponse kultur- og aktivitetstilbud for barn og unge. Hvert år legger vi rundt 200.000 kr til sponsing av slike positive tiltak i områdene vi operer i. Når vi velger å sponse barn og ungdom er dette fordi vi er opptatt av fremtiden, og et selskap som er opptatt av fremtiden må legge til rette for gode oppvekstvilkår for barna våre. Her synes vi organisasjoner som Falkeid IL gjør en strålende jobb. Disse barna og ungdommene kan jo også ende opp som fremtidige lærlinger hos oss. Vi ser derfor på dette som en investering i fremtiden.

Kva er dykkar inntrykk av Falkeid IL?

En seriøs og veldrevet organisasjon som får ting til. Vi har intrykk av at det er en god og positiv kultur i Falkeid. Her er alle er velkomne, og blir godt tatt i mot.

Kva ønskjer dykk å ha igjen for samarbeidet?

Vi håper at vi blir synlige ved arrangementer/aktiviteter. At logoen vår er synlig på bygg og drakter. Og om mulig, ønsker vi å ha stand etc. på deres arrangementer.


Takk for praten, Petter, vi ser fram til eit godt samarbeid den komande åra!

Vi er takksame for den store jobben de allereie har gjort med utbetring og oppgraderinga av det elektriske anlegget på huset.


Les meir om Helgevold Elektro Tysvær på deira heimesider: https://helgevold.com/helgevold-gruppen/tysvaer/

Eller følg dei på Facebook ved å trykke her!


Generalpartnerane

Gull- og sølvpartnerar

Medlemskontigent 2017

 
Medlemskontingent 2018
Takk for din støtte!
Ubetalt beløp (ca): 37650
Ubetalt antall: 133
Betalt beløp: 108400
Betalt antall: 361
 

Øvrige samarbeidspartnerar

Medlemsinformasjon

Kontortid dagleg leiar

Kontortid dagleg leiar:

Veke 33 (13-17 aug)

Måndag: 9.30-14.30

Tysdag: 9.30-14.30

Onsdag: 16.30 - 21.30

Torsdag: 9.30-14.30

Fredag: 9.30 - 14.30

Veke 34 (6-10 aug)

Måndag: 9.30-14.30

Tysdag: 9.30-14.30

Onsdag: 9.30-14.30

Torsdag: 9.30-14.30

Fredag: 13 - 18

Laurdag: Steinsvikrittet og Haugaland Kraft ungdomsritt

Sundag: Haugesunds Avis Barneritt

Jobbar redusert ut oktober

Spørsmål? Kontakt rett vedkommande i Falkeid, trykk her for å finne rett kontaktperson.

Mange spørsmål kan besvarast ved å slå opp i Klubbhandboka

Falkeid IL arrangerer:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift