40 prosent økning for Grasrotandelen

Over 200 millioner kroner er gitt til lag og foreninger via Grasrotandelen hittil i år.

I disse dager drysser pengene utover Norges frivillige organisasjonsliv. Årets første oppsamlingsperiode for Grasrotandelen ble avsluttet 30. april og nå skal pengene utbetales. Etter de fire første månedene i fjor ble det utbetalt 147,9 millioner kroner. I år er beløpet for tilsvarende periode 206,6 millioner. Økningen er på 40 prosent. 

Grasrotandelen ble endret fra 1. januar i år. Satsen gikk opp fra fem til syv prosent av innsatsbeløpet. Men Oddsen ble samtidig tatt ut av denne beregningsmodellen og plassert sammen med nettbaserte spill og Multix. Her beregnes Grasrotandelen etter at premiene er trukket fra. Denne satsen ble økt - fra 10 til 14 prosent. Nå er det drøyt 1.1 millioner kunder hos Norsk Tipping som har valgt seg en grasrotmottaker. Det betyr at det er rundt 900 000 som ikke har det.

Gi din støtte til Fana IL Fotball
Du kan altså velge at Fana IL Fotball får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner går syv kroner til Fana IL Fotball -  - selvsagt uten at det reduserer din innsats, premie eller vinnersjanse!

Slik gir du Grasrotandelen til Fana IL Fotball

  • SMS: Grasrotandelen 976602560 til 2020.
  • Norsk Tippings mobilspill.
  • Norsk Tippings nettsider.
  • Hos kommisjonær.

Fana IL Fotball takker alle som utgjør en forskjell ved å støtte klubben gjennom Grasrotandelen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift