Ny klubbkolleksjon orientering

Ny klubbkolleksjon har ankommet O-gruppa, og vi er så heldige at Sparebanken Møre sponser oss. Utlevering på klubbhuset torsdag kl 19-20 - les mer....

Det blir utlevering på klubbhuset torsdag 3. mai kl 1900-2000 (med forbehold om at jeg kommer meg hjem i tide fra reise - sjekk Facebook i tilfelle). 

Vi mottok rundt 160 plagg, men 60 av de er allerede bestilt. Det kan således være vi ikke har akkurat det du ønsker, da må du dessverre vente til neste gang vi bestiller.

Det er spesielt løpstights vi har satset på denne gangen, samt løpstrøyer. Barn får feks helt sett for kun 400!!! Dette takket være vår sponsor Sparebanken Møre. Vi har også Tafjord og Emblem Bygg med på sponsorsiden også i år. Priser nederst.

Om du vil sikre deg klær og prøve størrelser må du møte på klubbuset torsdag, regner mye forsvinner ut raskt. Vi holder av det som folk har bestilt slik at det ikke forsvinner. 

Etter torsdag må du avtale med Lars Roger Lundanes om du ønsker klubbtøy.

OBS: Overtrekksbukser, pirat løpsbukse, og kort tights er spesialbestillinger til løpere og er ikke i salgt dessverre (det kun pris oppgitt).

Organisasjon

Utstyrsleverandører

Informasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift