Samarbeidsavtale med Ramsvik Fysioterapi

Vi er veldig fornøyd med å ha inngått en samarbeidsavtale med Ramsvik Fysioterapi som gjelder for alle aktive medlemmer i hele idrettslaget.

Ramsvik Fysioterapi og Emblem IL har inngått en samarbeidsavtale som gir alle våre aktive medlemmer rask tilgang til undersøkelser og behandling.

Ramsvik Fysioterapi er drevet av autorisert fysioterapeut Jan-Thore Ramsvik Frostad. Han er en av et fåtall aktører i Ålesund som tilbyr bildediagnostiske undersøkelser med ultralyd, som gjøres med en full klinisk undersøkelse.

Jan-Thore holder til på Aktiv Trening Blindheim og tilbyr klinisk undersøkelse, diagnostisk ultralyd, trykkbølgebehandling, leddmanipulasjoner, nålebehandling, dypvevsbehandling og treningsveiledning.

Vi tok en liten prat med Jan-Thore:

Kan du fortelle oss litt om deg selv?

- Jeg har drevet aktivt med idrett hele livet, der hovedidrettene har vært kampsport, akrobatikk og styrketrening. I sammenheng med egne akutte og overbelastningskader på grunn av svært omfattende trening (opp mot 12-14 treninger i uken) ble jeg mer og mer interessert i muskel- skjelett apparatet, generell anatomi og forståelse av skademekanismer. Dette fikk meg til å vurdere fysioterapi som yrkesvalg, og å jobbe selvstendig. Da idrettskarrieren tok slutt, ble det naturlig for meg å åpne egen praksis. Som naturlig følge av flere års arbeid, endte jeg opp med å etterutdanne meg i bruk av diagnostisk ultralyd som undersøkelsesmetodikk: Hvorfor ikke, i tillegg til kliniske funn, se inn i strukturene når du vil finne ut av problemet? Som et resultat av dette, fikk jeg en midtside artikkel i Nytt I Uka om mitt arbeid.

Hvorfor valgte du å inngå et samarbeid med Emblem IL?

- Jeg har valgt å ha et samarbeid med Emblem idrettslag, blant annet fordi jeg har spilt fotball i klubben for mange år siden, og jeg har mange bekjente som fortsatt spiller i forskjellige divisjoner. Klubben er profesjonelt styrt, og aktørene i klubben bryr seg om sine utøvere! Det er ikke ofte man som fysioterapeut får høre: «Om du mener utøveren ikke burde spille pga. skade, tar jeg han/henne av banen». Utøveren betyr mer for klubben enn rene resultater, og det er veldig positivt! Når jeg i min daglige praksis gjentatt møter fotballspillere med ankel/kne/hofte- problematikk som mye lettere kunne blitt unngått med litt oppfølging, er jeg motivert til å følge opp klubben så godt jeg kan. For å gjøre terskelen lavere for utøvere å søke hjelp, har jeg derfor også valgt å gi klubben reduserte priser for undersøkelse og oppfølging.

Timebestilling

Du kan bestille time ved å gå inn på Ramsvik Fysioterapi sin nettside www.ramsvikfysio.no, eller på telefon 913 39 006.

Avtalen innebærer også at du som aktiv medlem i Emblem IL får gode rabatter:

Manuell behandling: Kr. 250,- for 30min
Trykkbølgebehandling: Kr.350,-
Klinisk undersøkelse Kr. 500,-
Klinisk undersøkelse med ultralyd Kr. 700.-

Husk å informer om at du er medlem av Emblem IL ved timebestilling.

Vi er veldige glade for å ha Ramsvik Fysioterapi med på laget!

Organisasjon

Utstyrsleverandører

Informasjon

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift