Delte ut premier for 344 400 kroner

Spenningen var stor blant de fremmøtte da den avgjørende Fana Flaks-trekningen gikk av stabelen i går.

Det var et nesten fullsatt klubbhus da den avgjørende trekningen i Fana Flaks startet noen minutter på etterskudd tirsdag.

Mange vinnere med nærmeste familie var nemlig på plass for å avklare hvilken premie de til syvende og sist hadde vunnet. Trekningen, som forøvrig også ble sendt på direkte på Fana IL Fotballs Facebook-side, ble ledet av stasjonssjefen Bergen sør politistasjon og klubbens vante speaker Atle Tellevik. Spillereglene ble dermed gjort helt etter boken - ett og ett lodd ble trukket ut for å fordele 16. premie til 1. premie. Totalt 16 premier av en samlet verdi på kroner 344 400 kroner ble dermed i tur og orden delt ut. Til slutt ble det klart at vinnerne av førstepremien, en Volkswagen e-up! med soltak og ryggekamera, var forhindret fra å være til stede - naturligvis et lite skår i Fana Flaks-festen der og da. Seansen var allikevel svært spennende og nervene var til å ta og føle på etterhvert som premiene ble fordelt. 

En liten time etter trekning fikk marked- og arrangementsansvarlig Trond Andal besøk av Frida Sannes som hadde solgt et lodd til sine foreldre og stolt kunne posere med nye bilnøkler på vegne av familien.

Fana IL Fotball gratulerer vinnerne og takker også alle for en fantastisk dugnadsinnsats i forbindelse med loddsalget!

>> En av disse kan vinne en bil
>> Dette er vinnerloddene i Fana Flaks
>> Her er premiene på Fana IL Fotballs lotteri
>> Fana IL Fotball lanserer lotteri

>> Avgjørende trekning i Fana Flaks (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift