En førjulshilsen fra styret i Skudenes uil

Leder har ordet

En førjulshilsen

Ønsker med dette å oppsummere fotballsesongen 2017 i Skudenes UIL. Og for en sesong ….

Vil begynne med å takke alle som gjør klubben vår til en god plass å være, om du er trener, lagleder, tillitsvalgt, foreldre, sponsor og ikke minst spiller… TUSEN TAKK FOR INNSATSEN!

Vi har hatt 15 lag i aksjon i barnefotballen, fra 7 til 12 år. Idrettsglede er stikkordet her. Hvis du har vært oppe på idrettsanlegget vårt en dag med kamper i barnefotballen har du helt sikkert funnet noe å smile av. Det yrer av aktivitet, ungene spiller kamper, noen trener, noen henger litt i kiosken og stemningen er god. Masse voksne er tilstede og heier på mine og dine unger.. fra besteforeldre, foreldre og yngre/eldre søsken.

I ungdomsfotballen har vi hatt 8 lag i aksjon, 4 jentelag og 4 guttelag fra 13 år til junior. Her er det selvsagt også like mye idrettsglede og i tillegg litt mer alvor med resultat som teller. Selv om resultatene teller, har klubben en grunntanke om at alle spillerne skal ha mye spilletid, samtidig som vi ønsker at alle skal få utfordringer på sitt eget nivå. Det er viktig for at vi skal oppnå å ha «flest mulig, lengst mulig».

Det å ha flest mulig med lengst mulig er noe vi har lykkes med, det vises igjen i at vi stiller med to lag på juniornivå på guttesiden. Og som eneste klubb på Karmøy, og en av de få i distriktet, har vi jentelag fra 13 år og helt til juniordamer.

I tillegg til å ha mange med har vi også gode resultater/plasseringer og enkeltspillere som presterer på et høyt nivå. Gjennom sesongen har vi tre gutter på kretslag i Rogaland (14 år) og to jenter (15 år). I tillegg er og har vi vært representert på FKH sin utviklingsarena – FKH team - med to stk på 12 år, tre stk på 14 år og fire stk på 15 år. Det er imponerende av vår lille klubb.

Høydepunktet for mange denne sesongen var deltakelse på Dana Cup 2017 – her reiste 6 lag med til sammen nesten 100 spillere. I tillegg var det nok like mange supportere (store og små) som var med på å gjøre dette til en suksess.

For første gang med ble også Skude Cup arrangert, en fotballturnering fra 7-12 år. Et flott arrangement med gode tilbakemeldinger fra de som var med.

Fotballsesongen blir avsluttet med en 3er turnering fra 5-7 år og romjulsfotballskole fra 8-12 år.

A-laget vårt har også prestert jevnt bra gjennom sesongen 2017, et A-lag som til tider hadde så ung tropp at de kunne stilt i juniorklassen.

I håndballen er de i full gang med årets sesong, her har vi 7 lag med, fra ca 8 til 15 år. Imponerende av en klubb som startet med håndball for kun få år siden. 

Vi i hovedstyret vil igjen takke alle dere som gjør Skudenes uil til den klubben som får til alt dette, fra trenere, lagledere, spillere og tillitsvalgte til foreldre og sposorer/samarbeidspartnere.

Ønsker dere en fin adventstid og så gleder vi oss til sesongen 2018.

 

For Skudenes UIL – Anne Marie Nore Endresen - leder

Hovedsponsor

Kontingentoversikt

 
Medlemskontigent 2017
Ubetalt beløp (ca): 87975
Ubetalt antall: 99
Betalt beløp: 369025
Betalt antall: 337
 

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift