Fløy - Madla. Alt ligger til rette for en rysare av en avslutning.

En vanskelig bortekamp venter i Kristiansand. Samtidig er kampen om sølvet i full gang. Kan Madla`s beste klare å tukte et Fløy som har 4. hjemmeseire og 16-2 i målforskjell på sine 5. siste hjemmekamper.

 

Et spennende oppgjør.

Madla kommer til kampen stinne av selvtillit med 4. seire og 10-5 i målforskjell på sine fem siste kamper. I sekken har de også tryggheten av å vite at plassen er godt sikret og at kampen om 2. plass i ligaen er vidåpen.

Fløy på sin side har vært klare for opprykk i lange tider og noen av de siste resultatene kan kanskje tyde på at de er fornøyde med det. De har hatt litt varierende resultater i slutten av høstsesongen i forhold til en knallsterk vårsesong. Hvordan de velger å disponere mannskapet til denne kampen blir spennende å se.

Thriller avslutning.

Med to poeng til gode på FK Tønsberg og et nesten identisk kampoppsett brygger det opp til en riktig thriller om hvem som kaprer 2. plassen i årets 3. divisjon. FK Tønsberg, et lag som på Ikke har klart å vinne noen av sine fire foregående kamper møter Bryne 2 (B), Sandnes Ulf 2 (H) og Halsen (B) i de siste kampene for sesongen. Madla har Fløy (B), Bryne 2 (H) og Sandnes Ulf (B).

Hvem klarer å skvise ut siste rest av juicen? Hvem klarer å løfte seg det lille hakket ekstra og gå hele veien for sølv? Jeg vet i alle fall hvem jeg heier på.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift