Tidenes cupfest med Fana Sparebank

Årets utgave av Fana Sparebank Barnecup skapte mange magiske øyeblikk for både spillere, ledere og tilskuere.

Nærmere 150 lag og 1 500 fotballspillere samt minst like mange trenere, lagledere og tilskuere inntok Nesttun Idrettsplass søndag 1. oktober. Sammen med Fana Sparebank inviterte Fana IL Fotball til cupfest på Nesttun Idrettsplass.

Med rekordstor påmelding var det duket for fotballglede fra solen gikk opp til solen gikk ned. Både jenter og gutter i alderen 6 til 12 fikk i årets utgave av Fana Sparebank Barnecup utfolde seg i både treer-, femmer-, sjuer- og nierfotball. De yngste spilte selvsagt treerfotball med vant for å optimalisere spillformen. Med en presis gjennomføring av den tradisjonsrike turneringen så ut til å alle involverte storkoste seg gjennom hele dagen. At flere årstider besøkte Nesttun Idrettsplass la heldigvis ikke en demper på cupfesten for de cirka 4000 personene som var innom Nesttun Idrettsplass.

Vår samarbeidspartner Fana Sparebank var naturligvis også tilstede for å skape en god ramme rundt arrangementet. Med sin oransje profil var banken svært synlig med både ansatte og sin lett gjenkjennelige el-bil. Fana-kiosken var såklart også åpen, mens klubbens faste speaker Atle Tellevik satte prikken over i-en med en suveren og velfortjent premieutdeling for å hylle spillernes innsats. Dette sammen med fokus på sportslig kvalitet gjør at Fana IL Fotball håper mange lag gleder seg til neste års turnering som trolig da utvides til å gå over to dager.

Fana IL Fotball ønsker å takke Fana Sparebank, andre samarbeidspartnere og alle de frivillige for at de gjorde årets turnering til et flott arrangement!

>> Slik gjennomføres Fana Sparebank Barnecup 2017
>> Kampoppsett for Fana Sparebank Barnecup 2017
>> Rekordstor påmelding til Fana Sparebank Barnecup 2017
>> Bli med på Fana Sparebank Barnecup 2017

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift