ALAG: Rystet serielederen i surt tap

Det ble et kjedelig tap i fredagens kamp mot serieleder, og snart opprykksklare, Vardeneset. Selv med topp innsats og fire scorede mål, holdt det ikke til poeng.

Vardeneset - Austrått 5-4 (2-2)

Mål: Øyvind Hebnes 2, Vegar Holmen (str.) og Eirik Stokka

Gult kort: Erik Tengs Pedersen

Sjanser: 11-8

Lag: Simon Hana, Øyvind Hebnes (Sigurd Gjerde Arnesen inn 65), Gaute Tønnessen, Arne Rasmussen, Eirik Stokka, Jørn Hagen, Eivind Eriksen, Vegar Holmen, Joakim Pedersen, Kenneth Grøtteland (Erik Tengs Pedersen inn 75) og Junet Hassan.

5 poeng: Øyvind Hebnes

4 poeng: Junet Hassan

3 poeng: Kenneth Grøtteland

2 poeng: Eirik Stokka

1 poeng: Vegar Holmen

Vi var enige om å presse Vardeneset høyt i medvinden i 1. omgang, men lyktes bare delvis med det. Likevel tok vi ledelsen da Øyvind Hebnes headet inn en corner fra Jørn Hagen. Hjemmelaget snudde kampen med to kjappe mål, før Øyvind igjen var frempå, nok en gang etter corner. Denne gang var Eirik Stokka servitør.

En ok omgang, selv om vi var misfornøyde i pausen med at vi ikke hadde utnyttet vinden bedre. De siste 45 minuttene ble et fyrkverkeri av en fotball-kamp for nøytrale tilskuere, og en nervøs affære for både de med Austrått og Vardeneset hjerte.

Fem minutter ut i omgangen scoret vi på straffe ved Vegar Holmen, etter en hands. Dessverre varte bare ledelsen noen minutter da vertene utliknet på et flott langskudd, og 10 minutter senere tok de ledelsen 4-3. Eirik Stokka utliknet til 4-4 etter fantastisk spill, da et innlegg fra Jørn ble stusset videre av Junet Hassan og Stokka kom fra motsatt kant og banket ballen i krysset.

Resten av kampen bølget frem og tilbake og begge lag hadde gedigne muligheter til å avgjøre kampen. Vardeneset traff stolpen to ganger, mens Sigurd Gjerde Arnesen sin heading ble reddet på strek og Joakim Pedersen var en skostørrelse fra å sette ballen i mål. Med tre minutter igjen kom avgjørelsen da hjemmelagets kaptein, Hebnes Olsen, scoret på frispark.

All honnør til spillerene for innsatsen de legger ned i denne kampen. Øyvind med to mål er nevnt, ellers vil jeg fremheve Junet Hassan og Kenneth Grøtteland som skaper store problemer for hjemmelagets forsvar gjennom store deler av kampen, selv om de ikke scorer i dag. Neste kamp er på torsdag på Iglemyr mot Varhaug. Alle som har sett på tabellen vet hvor viktig denne kampen er for begge lag. Vi kan love høyt tenningsnivå og dramatikk, så en ettermiddag i vind og regn på Iglemyr kan fort være en god ide !

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement eller reise? I AIL skal vi alltid bruke:

 

Kontroll på treninger og kamper?

   

 

Følg oss på Facebook

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 14200
Ubetalt antall: 71
Betalt beløp: 129200
Betalt antall: 640
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift