Fotballskole i høstferien

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole i høstferien.

Tid og sted
Fotballskolen i høstferien går av stabelen mandag 9. til fredag 13. oktober. Aktiviteten blåses i gang alle dager klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00, men første dagen åpner dørene for registrering klokken 08:30 med aller seneste fremmøte klokken 08:45. I tillegg er det mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna frem til klokken 16:00.

Alder
Tilbudet om påmelding gjelder alle barn som har går i 1. til 10. klasse i skoleåret 2017/2018. Fra 5. klasse kan spillerne alternativt ta del av tilbudet om ekstratreninger i regi av Fana-akademiets i samme tidsrom - ler med om dette ved å følge pekeren under.

>> Ekstratreninger med Fana-akademiet i høstferien

Kle deg etter været
Ledet av våre gode instruktører satser vi på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Det er viktig at deltakerne er kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Pakk i sekker og helst i plastposer. Merk gjerne klærne med navn.

Mat og drikke
Alle spiser medbrakt matpakke med passende drikke. Det er viktig å få i seg nok væske i løpet av en lang dag med mye aktivitet. Vi oppfordrer derfor alle deltakerne om å ta med seg en drikkeflaske.

Pris
Prisen per spiller er 1000 kroner for å delta på fotballskole i høstferien. Dersom man ønsker å at deltakeren skal være en del av tilsynsordningen frem til klokken 16:00 koster dette 1 200 kroner. Påmelding er forøvrig bindende.

Påmelding
Påmelding til fotballskole i høstferien gjør du enkelt og greit her på våre nettsider ved å følge pekeren nederst. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Fristen for gyldig påmelding er søndag 8. oktober.

Ved påmelding understreker vi at barnets navn skal registreres med foresattes e-post og mobiltelefonnummer. Vi ber også om at foresattes navn legges inn i feltet ”organisasjon/klubb”.

Dersom deltakeren har allergi eller annet vi må ta hensyn til ber vi dere sende informasjon om dette i en e-post. Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

>> Påmelding til fotballskole i høstferien

Kontaktperson for fotballskole i høstferien
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift