Før kampen: Fana - Byåsen

Fana IL Fotballs herrelag møter Byåsen på Nesttun Idrettsplass. Les deg opp før kampen her!

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Innspurten i PostNord-ligaen er i gang for alvor og fire serierunder før slutt besøker Byåsen VM-byen Bergen og Nesttun Idrettsplass.

Bortelaget har i likhet med hjemmelaget hatt utfordringer med å tilpasse seg nivået i en tilspisset 2. divisjon. Laget har dog gjennom hele sesongen levert flere respektable prestasjoner, men slitt med å vippe kampene i sin favør. Selv om lagene i Trondheim lever litt i skyggen av Rosenborg er det velkjent at fotballmiljøet i Trøndelag er sterkt. Både Ranheim og Levanger biter i år godt i fra seg i OBOS-ligaen. På slutten av 90-tallet var det nettopp søndagens motstander som banket på døren til landets øverste nivå i bartebyen. Bydelsklubben har etter en liten nedtur levert strålende resultater i flere sesonger mot lag med store budsjetter og ambisjoner. På tross av at poengfangsten har vært mager totalt sett har gjestene plukket poeng mot sterke lag som Bryne og Hødd. Særlig 0-3-seieren på Høddvoll var imponerende og viser potensialet i Trønderne.

Fana IL Fotballs herrelag har i likhet med bortelaget slitt med å plukke poeng selv om man har vært på høyde med flere motstandere. Våre utsendte har fått erfare at man ikke får noe gratis i dette selskapet. Med gode forberedelser og hardt arbeid kampen kan alle slå alle i denne divisjonen. Fana-spillerne gleder seg til å kjempe om poeng i en viktig hjemmekamp etter en god treningsuke.

Da lagene møttes i vår tok våre utsendte en knepen 0-1-seier i Trondheim. Fana-guttene måtte riktignok slite kraftig for seieren mot Byåsens ti mann, men målvaktstrener Christopher Sæbø styrte skuten mesterlig og holdt også nullen.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for spillere ikledd Fana-drakt samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige betaler kroner 100 for voksne og kroner 50 for barn. Kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes kostnadsfritt.

Fana - Byåsen
23. serierunde i PostNord-ligaen avdeling 2, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 30. september 2017 klokken 14:00

>> Fana - Byåsen (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift