Slik gjennomføres Fana Sparebank Barnecup 2017

Søndag koker det på Nesttun Idrettsplass gjennom hele dagen når Fana Sparebank Barnecup 2017 går av stabelen.

Fana IL Fotball og Fana Sparebank ønsker rekordmange lag velkommen til Fana Sparebank Barnecup 2017. Hele 144 lag er påmeldt den tradisjonsrike turneringen som i likhet med tidligere går av stabelen på Nesttun Idrettsplass.

Kampgjennomføring
Som alltid oppfordres alle til å fokusere på Fair Play for å skape magiske øyeblikk i barnefotballen for både spillere, ledere og tilskuere. Hver kamp består av en omgang på 25 minutter med felles igangssettelse og avslutning.

I treerfotballen vil det ikke være noen klubbdommere under selve gjennomføringen da kampverter sammen med fornuftige trenere ivaretar en god opplevelse for spillerne dagen til ende. Dette innebærer at man fokuserer på spillets enkle regler og Fair Play. Herunder må man sammen blant annet passe på at det ikke spilles med målvakt i treerfotball og respekt for avventende presspill ved igangsettelse. I tillegg er det tillatt å sette inn en ekstra spiller dersom differensen i en kamp blir fire mål.

Premiering
Lagledere leverer utfylte laglister til sekreteriatet så fort som mulig på turneringsdagen. Disse danner nemlig grunnlaget for et av dagens høydepunkt - den viktige premieringen. Etter siste kamp møter samtlige lag ved premieutdelingen for å motta en velfortjent hyllest.

Utfordringer med parkering
Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes - disse er vanligvis avgiftsbelagt, men lørdager er det gratis. Videre kan man parkere på Rema 1000 Skjold på begge sider av butikken. Bybaneparkeringen i Skjoldskiftet kan også være et godt alternativ - herfra er det kun fem minutter å gå til Nesttun Idrettsplass.

Fana Sparebank tester skuddfoten
Fana Sparebank, som er en uhyre viktig støttespiller for klubben, er naturligvis tilstede på Nesttun Idrettsplass med eget telt. Vår meget lojale samarbeidspartner skal under turneringen teste skuddfoten på spillerne og dele ut fine premier. Garantert et spennende sted å være mellom kampene.

Åpen Fana-kiosk
Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Du kan forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Kontaktinformasjon for Fana Sparebank Barnecup 2017
Trond Andal - Marked- og arrangementsansvarlig
E-post: trond@fanafotball.no

>> Kampoppsett for Fana Sparebank Barnecup 2017
>> Rekordstor påmelding til Fana Sparebank Barnecup 2017
>> Bli med på Fana Sparebank Barnecup 2017

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift