Siste jubileumsturnering gjennomført med stor suksess

G12 og G13/14 var lørdag verter for den siste fotballturneringen i anledning BIF's 100-års jubileum. Les her om hvordan trenerne på de respektive lagene oppsummerer dagen

Barkåker G13/14 Jubileumscup

Så var turen kommet til at de eldste lagene i juniorgruppa skulle arrangere cup.
G14/13 hadde spurt flere lag om å komme, men av forskjellige grunner, passet det ikke for så mange som vi håpet på.

Vi bestemte oss for å legge om til 7 fotball, og TFK og Husøy/Foynland takket ja til å bli med. Barkåker stilte med to lag; Barkårker United og Barkåker Wednesday. Rett før start fikk vi beskjed om at Husøy stilte med Øyene(Samarbeid mellom alle klubbene på Nøtterøy og Tjøme) Der har kanskje klubbene i Tønsberg noe å lære av :-)  
Dette skulle være en cup hvor vi ikke la for mye vekt på resultater, men det nevnes at Barkåker Wednesday stakk av med den største pokalen. 
Været var på vår side denne lørdagen, sol hele dagen, mange tilskuere rundt banene.

Tusen takk til dommere, kioskvakter, grillvakter, kakebakere, tilskuere, og til alle spillere som var med på å gjøre denne dagen en 100 åring verdig!

Hilsen Espen og Morten

 

Barkåker G12 Jubileumscup

Lørdag arrangerte vi for første gang vår egen fotballturnering, og det selvsagt på hjemmebane!
I tillegg til å stille med eget lag inviterte vi Borre, Eik og GØIF. Vi spilte innledende runder på 2 x 20 min, deretter en bronsefinale og en finale. Knallsuksess ble det!
Eik trakk det lengste strået og vant finalen mot GØIF. Selv slo vi Borre i bronsefinalen. Men, jeg tror noe av det viktigste for laget vårt var at vi spilte 0-0 mot Eik. Det passet fint med uavgjort mot våre gode naboer og venner.

Rammene rundt det hele kunne ikke blitt bedre. Ungdommer fra Eik og Barkåker stilte opp og var flinke og blide dommere. Sola skinte, varmen var tilbake på plass, ingen vind. Så å si samtlige av barna hadde minst en av foreldrene tilstede som hjalp til der det trengtes. Noen hadde bakt kake, noen stod i kiosken, noen grillet pølser, noen heiet, og tilslutt: alle hjalp til med å rydde. Det hele fremstod som et velsmurt maskineri tiltross for at det er første gang vi arrangerer en slik turnering. Gjestene våre synes det var en utrolig fin atmosfære og håper på reprise neste år. Bedre attest kan vi ikke få. Fin gjeng vi er! Tusen takk til alle som bidro. Heia BIF!

Med sportslig fotballhilsen

Tom-Erik, Anne Line og Petter

 

Fotballvenner

G12-lagene samlet

Barkåker i "borte-drakter" på hjemme-bane

G13/14-lagene samlet

Premieutdeling

 

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift