Tour de Barkåker ble et vellykket sykkelløp

I anledning BIF´s 100 års-jubileum ble det avholdt sykkelritt for barn/ voksne i vår flotte lysløype. Sola skinte, det samme gjorde både deltakerne og arrangørene.

Søndag 20. august møtte over 60 ivrige syklister i knallvær til start utenfor det nye boligfeltet ved Kiwi. Det var totalt 5 klasser og distansene som ble syklet var fra 500 meter til 13 km.

Alle løyper var godt merket og vaktene ute i løypa meldte om høy fart på syklistene og ingen uhell.

Deltakerne fikk flotte premier for innsatsen, samt boller, frukt og baguetter.

Alt i alt et meget vellykket arrangement og viser at dette kan være noe å bygge videre på i tiden fremover. Løypene våre er perfekte til sykling, uten biler og andre hindringer.

Vi vil takke alle fremmøtte/ deltakere for årets innsats, og satser på flere ritt i årene som kommer.

Med vennlig hilsen

Knut Arne, Knut og Henning

 

 

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift