ALAG: Svak 1. omgang ødela mot Frøyland

Det ble tap for Austrått i fredagens bortekamp mot Frøyland. En svak første omgang der vi gjorde mye individuelle og kollektive feil gjorde at vi fikk store problemer med hjemmelaget.

Frøyland - Austrått 4-2 (3-1)

Mål: Joakim Pedersen og Roger Gimre

Gult kort: Martin Ingebrigtsen

Sjanser: 12-5

Lag: Simon Hana, Øyvind Hebnes (Morten Strusshamn inn 65), Vegar Holmen, Gaute Tønnessen, Jørn Hagen, Roger Gimre, Eirik Stokka (Eivind Eriksen inn 75), Joakim Pedersen, Martin Ingebrigtsen, Erik Tengs Pedersen og Sigurd Gjerde Arnesen (Junet Hassan inn 45)


5 poeng: Simon Hana
4 poeng: Joakim Pedersen
3 poeng: Roger Gimre
2 poeng: Erik Tengs Pedersen
1 poeng: Jørn Hagen

Vi fikk tidlig et par skremmeskudd fra vertene, men det tok 25 minutter før de tok ledelsen, like etter økte de til 2-0 og vi hadde som i hjemmekampen store problemer med å demme opp for deres meget dyktige spisspar, Hole og Hellvik. Da Joakim Pedersen reduserte etter nydelig veggspill med Roger Gimre fattet vi håp, men dessverre tok det bare gjestene et halvt minutt å øke til 3-1, som også var pauseresultatet i en omgang der Frøyland var klart best.

Vi hevet oss mange hakk de siste 45 minuttene og trodde vi hadde redusert etter flott spill og avlutning fra Eirik Stokka, men "målet" ble annulert for offside. En del dødballer førte til et bra trøkk og vi klarte etablere mye mer spill på Frøylands halvdel. Vi etterlot oss naturlig nok mye rom bakover i jakt på redusering og hjemmelaget kontret inn 4-1 etter 70 minutter. Med 15 minutter igjen reduserte Gimre på en heading etter nydelig innlegg fra Martin Ingebretsen. Junet Hassan var nær med å redusere til 4-3 da han snappet ballen rett fra Frøyland sitt avspark, men skuddet ble for løst.

Et par brukbare muligheter fulgte , mens Simon Hana måtte vise seg fra sin beste side på noen store Frøyland-sjanser.  En totalt sett fortjent seier til hjemmelaget, men vi må ta med oss den gode 2. omgangen til torsdagens oppgjør mot Kopervik og forhåpentligvis overraske med å ta poeng der.

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement?

 

Spond - send invitasjon til mange, få svar og send påminnelser

   

 

Følg oss på Facebook

 

 

 

Følg Volleyball på Facebook

 

 

 

Følg Håndball på Facebook

 

 

 

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 13600
Ubetalt antall: 68
Betalt beløp: 119800
Betalt antall: 593
 

Hjertestarter er tilgjengelig i Austråtthallen og i garasjen v/garderoben

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift