Før kampen: Bryne - Fana

En knalltøff bortekamp står for tur når herrelaget møter serielederen Bryne. Les deg opp før kampen her!

Foto: Ståle Melhus i Fanaposten.

Fana IL Fotballs herrelag står overfor en fin utfordring når Bryne er verter i årets 15. serierunde i PostNord-ligaen.

Hjemmelaget har håndtert favorittstempelet meget bra så langt denne sesongen. Klubben rykket i 2016 ned til nivå 3 i norsk fotball etter 45 sammenhengende sesonger i de to øverste divisjoner og har kun et mål for øye - direkte opprykk til OBOS-ligaen. En bunnsolid sesongoppkjøring ble avløst av en råsterk vårsesong hvor laget så langt er ubeseiret i seriesammenheng. Bryne tok dermed sommerferie som serieleder - et knepent poeng foran Nest-Sotra. Flaggskipet fra Jæren har i overgangsvinduet sikret seg Fredrik Flo på lån fra Sogndal. Flo spilte som kjent for nettopp Fana IL Fotball i fjor høst og kan nå altså være klar for sin debut på Bryne Stadion.

Etter en trå start på sesongen viste Patrik Hanssons mannskap stigning utover våren. Både i trening og kamp viste herrelaget at man tok steg og var på riktig vei. I uken som har gått har spillerne vist at de har gjort en god jobb på egenhånd i ferien. Dette kombinert med at Mathias Anker Paulsen, Henrik Udahl og Sindre Lie har tilført gruppen kvalitet og konkurranse gjør at denne fremgangen forhåpentligvis fortsetter. De to førstnevnte er nykommere og kan dermed få sin debut for Fana IL Fotball, mens Lie har kommet hjem etter et halvår i Fram Larvik. Samtidig vet man at Bryne på eget naturgress er en meget tøff kamp hvor Fana-spillerne har alt å vinne.

På Nesttun Idrettsplass tapte våre utsendte knepent mot opprykksfavoritten. Et tøft og rutinert Bryne-lag avgjorde kampen til sin fordel like før slutt og vant 1-2. Våre utsendte hadde etter spill og sjanser fortjent et poeng i en tett og jevn kamp.

Bryne - Fana
15. serierunde i PostNord-ligaen avdeling 2, Nesttun Idrettsplass
Søndag 6. august 2017 klokken 18:00

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift