Før kampen: Fana - Fram

I ettermiddag blir det et gjensyn med Stian Dyngeland, Sindre Lie og Fram. Les deg opp før kampen her!

Foto: Joachim Hellesnes i Østlands-Posten.

Fana IL Fotballs herrelag spiller siste serierunde før sommerferien hjemme mot Fram klokken 16:00 lørdag.

Gjestene leverte en god fjorårssesong og har etablert seg i toppen også i år etter nøyaktig halvspilt sesong. Laget trenes fortsatt av den gamle notoriske målscoreren Petter Belsvik som nok må si seg fornøyd med sine utsendte så langt. Kun Nest-Sotra, Notodden og Nardo har beseiret Fram i PostNord-ligaen anno 2017. De tilreisende kan dessuten vise til en råsterk bortestatistikk inneværende sesong - på bortetabellen finner man dem på en sterk andreplass med fire serie.

Patrik Hanssons utvalgte har på sin side variert voldsomt i prestasjonene første halvdel av sesongen. Resultatene og poengfangsten har dog ikke vært som ønskelig. Hjemmelaget var svært nær en ny trepoenger mot Vard Haugesund i forrige serierunde. Forhåpentligvis presterer Fana-guttene en ny god kamp på eget kunstgress - nok til å ta ferie med tre nye poeng.

Lagene møttes som kjent i årets seriepremiere. Naturgresset gjorde det noe vanskelig for begge lag å spille vakker fotball. Det ble allikevel produsert flere store sjanser i løpet av kampen, men lagene gikk til slutt av banen målløs til et greit uavgjortresultat.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for spillere ikledd Fana-drakt samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige betaler kroner 100 for voksne og kroner 50 for barn. Kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes kostnadsfritt.

Fana - Fram
14. serierunde i PostNord-ligaen avdeling 2, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 15. juli 2017 klokken 16:00

>> Fana - Fram (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift