Før kampen: Fana - Vard Haugesund

Om få timer er det avspark på Nesttun Idrettsplass med Vard Haugesund på motsatt banehalvdel. Les deg opp før kampen her!

Foto: Trond Gausemel i Hordalandsfotball.

To hjemmekamper gjenstår før Fana IL Fotballs herrelag får en liten sommerferie. Først ut er kampen mot Vard Haugesund i årets 13. serierunde.

Man kan med andre ord forvente en ny tett og tøff batalje mot et godt bortelag. Gjestene har som klubb rik erfaring fra nettopp nivå 3 i norsk fotball og kan stort sett vise til topplasseringer i divisjonen dette årtusenet. Bergenseren og Fana-venn Kjell Sture Jensen, som ledet laget til en sterk 4. plass forrige sesong, har overlatt ansvaret til nye trenerkrefter for selv å bidra i klubben som spiller- og trenerutvikler. Det såkalte Vard-akademiet er nemlig viktig for Vard Haugesund som har inntatt en posisjon som spillerutviklingsklubb etter flaggskipet FK Haugesund. Fjorårets 100-årsjubilant har gitt mange unggutter tillit så langt i sesongen. Dette har gitt fin avkastning i form av en god vårsesong. At PostNord-ligaen har vist seg å være sterk og jevn har nærmest blitt en klisjé å regne både for trenere og forhåndsomtaler som denne. Vard Haugesund har mestret nerven med jevnspilte kamper svært bra og avgjort oppgjør til sin fordel helt på tampen ved flere anledninger.

Hjemmelaget har selvfølgelig til hensikt å komme seg tilbake på vinnersporet. Den deilige borteseieren mot Byåsen ble etterfulgt av en ny viktig trepoenger mot Hønefoss. Deretter raknet det fullstendig mot Egersund etter en svak førsteomgang. Fana-guttene har på sitt beste vært gode på eget kunstgress - særlig når viljen til hardt arbeid for hverandre har lyst utenpå den rød- og hvitstripede drakten.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for spillere ikledd Fana-drakt samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige betaler kroner 100 for voksne og kroner 50 for barn. Kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes kostnadsfritt.

Fana - Vard Haugesund
13. serierunde i PostNord-ligaen avdeling 2, Nesttun Idrettsplass
Søndag 9. juli 2017 klokken 18:00

>> Fana - Vard Haugesund (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift