Optimera - ny Bronsefalk!

Takk være vår nye Bronsefalk, Optimera, vil vi frå og med 2018 kunne dresse opp samtlige spelarar (fotball og handball) frå 13-19 i nye kvite Optimera-shortsar! Dette er vi svært nøgde med, og vi er stolte over å få til eit vidare samarbeid med Optimera som i mange år har vert med og fortsatt er med i vårt storslåtte sykkelritt Steinsvikrittet. Les intervjuet med salgssjef Jarle Holden under...

For dei som ikkje kjenner dykk, kva driv dykk med, og kven er kundane dykkar?

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter blant annet Optimera Proff og byggevarekjeden Montér. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Lokalt er vi representert med Optimera Proff på Frakkagjerd som er en betydelig leverandør til Entreprenører, Huskjeder, Byggefirma og mindre Byggmestere i regionen. Byggevarekjeden Montér er representer på Haugalandet med Montér Raglamyr og Monter Karmøy.

Kva er dykkar motivasjon for å støtte det frivillige arbeidet i Falkeid IL?

Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter til breddeidretten og det frivillige arbeidet som gjøres i regionen. Har i flere år hatt gleden av å være en del av, og støttespiller på flere av Falkeid IL sine aktiviteter. Her kan blant annet nevnes Steinsvikrittet, Bokn Opp, cuper og stadion reklame. Falkeid IL står for oss frem som et veldrevet og aktivt idrettslag. En god representant for det flotte og viktige arbeidet som legges ned i aktiviteter for barn, unge og voksne rund om i regionen. Optimera ønsker å videre støtte opp det arbeidet Falkeid IL gjør, og har derfor nå signert en to-årig sponsoravtale som Bronsefalk fra og med 2018.


Takk for praten, Jarle, og riktig god sumar!

Generalpartnerane

Gull- og sølvpartnerar

Medlemskontigent 2017

 
Medlemskontingent 2018
Takk for din støtte!
Ubetalt beløp (ca): 72123
Ubetalt antall: 257
Betalt beløp: 69900
Betalt antall: 235
 

Øvrige samarbeidspartnerar

Medlemsinformasjon

Kontortid dagleg leiar

Veke 16

Måndag: 10 -15

Tysdag: 10 - 15

Onsdag: 11 - 14.30

Torsdag: 10 - 15

Fredag: 10 - 15

Veke 17

Måndag: 10 - 15

Tysdag: 9 - 13

Onsdag: 16 - 21 (møter)

Torsdag: 7.30 - 12.30

Fredag: 10 - 15

Mange spørsmål kan besvarast ved å slå opp i Klubbhandboka

Falkeid IL arrangerer:

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift