Bli med på fotballskole i august

Fana IL Fotball påminner om vår fotballskole som arrangeres på tampen av sommerferien.

Tradisjonen tro arrangerer Fana IL Fotball to fotballskoler på Nesttun Idrettsplass. Den første fotballskolen går som alltid av stabelen første uken i skolens sommerferie på Nesttun Idrettsplass. Mot slutten av sommerferien blir det en ny runde med fotballskole fra onsdag 9. august til tirsdag 15. august - med to hviledager lørdag og søndag i denne perioden.

Tilbudet om påmelding til Fana Tine Fotballskole gjelder alle barn som har gått i 1. til 10. klasse i skoleåret 2016/2017. Fra 5. klasse får spillere også tilbud om gode fotballtreninger i regi av Fana-akademiet i samme tidsrom.

>> Tren med Fana-akademiet i sommer!

Egne jentegrupper
Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig satsingsområde for både Fana IL Fotball og Norges Fotballforbund. På Fana Tine Fotballskole legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

Fortsatt ledige plasser
Over 100 deltakere har allerede meldt seg på augustutgaven av Fana Tine Fotballskole. Det vil si at det er plass flere deltakere før påmeldingssystemet stenges. Påmelding til Fana Tine Fotballskole gjør du enkelt og greit her på våre nettsider ved å følge pekeren nederst. Vi passer derfor på å gjøre alle oppmerksom på at fristen for gyldig påmelding til sommerens andre fotballskole er onsdag 2. august.

>> Fana Tine Fotballskole 2017

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift